När vi gräver guld i USA..



Flickorna har blommor i sitt hår,
där står alla pojkarna på rad,
tillsammans är vi oslagbara!

Man in the mirror

Godmorgon kära vänner! E läget bra? hoppas så. Jag hade svårt att somna på grund av nyheten, alla vet väl nu. Michael Jackson, king of pop, kanske bästa artisten och dansaren genom tiderna? enligt mig iallafall. Älskade han redan som liten. kommer ihåg att jag och Sara köpte in en DVD på alla hans musikvideos och kollade på den och stod framför tv;n och försöka dansa precis som han, alla låtar kunde vi redan..tider det. har ett block fullt med bilder, låttexter med han också tror jag. Livet tar ju slut för alla tyvärr, men varför just nu, han var ju bara 50? finns ju iofs yngre människor som dör men jag blir såhär bara för att jag tyckte om han så mycket. Han var ju så omtänksam, finns INGEN i hela världen som har hjälp barn och gett pengar till lika många som Michael gjorde, han förtjänade det bästa och endå så var alla så JÄVLA sviniga mot han på slutet, fyfan. jag får följa dina spår och hjälpa så många i världen som jag kan, det är ju min dröm och var din. Michael, we'll make a change! sorgligt är det och kommer ALLTID hata mig själv bara för att jag inte fick se han live. hade varit den bästa dagen i mitt liv isåfall! Jaa.. nog pratar om kära Jackson. Vila i frid Kingen! <3 Idag ska jag följa med min moster och bada, bara jag och moster, ska bli grymt härligt,. ska ut på promenad med Monika först nu sen kommer hon och hämtar mig. det är bra, eftersom hon också ska med till Kreta så har vi ju tid på oss idag och förbättra brännan lite, hehe. har med god sallad, vattenmelon, kokkosolja, solbrillor. vatten. dagen är då räddad! bara att schteeeka. Älskade verkligen alla låtar som Michael Jackson gjorde, men tänkte bara lägga in en låt nu, den är så sorglig men endå så bra! Kolla på videon vänner, man får verkligen en tankeställare hur det är i världen, börjar jämt grina när jag lyssnar och kollar på bilderna. och lyssna på texten! och var vaksamma, för Michael är själv med i videon, han var som en gud för människorna där nere, han blir lyft av folkmassan precis i slutet, röd skjorta har han på sig om jag minns rätt.Hoppas ni får en underbar dag mina kära <3


The king of pop..




Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, det kan inte vara sant. har ni hört vänner? Älskade Michael Jackson har dött. ååååh herregud, kan inte fatta.. jag som diggat han så länge. han som var så bra. Michael. så känd och berömd. så fin när han var ung så förstörde han sig, varför Michael? varför? ditt dumhuvve, och nu kommer jag aldrig få se dig i live! fan ta dig, alltså.. jag vet inte vad jag ska säga. speechless.. fyfan, hemskt. Vila i frid kära Michael, ska digga dig här nere och tänka på dig. alltid,.. neej, fan va orättvist, vill inte tänka på det!!!!!!  king of pop är borta, jag dör! fuck fuck fuck fuck fuck fuck!!!!!

En tätort på en slätt..



och.... Winnerbäck är Winnerbäck! Det bästa, ååh.. så grymt mycket kärlek till han. finns ingen bättre, han är helt klart oslagbar! Någon mer än jag som älskar han och hans låtar? det är något med hans röst och hans låttexter som gör mig helt mållös, det är bara såååå vackert! Ni ser min nya header, diggar den faktiskt, där ser ni även kingen själv då, Lasse.. faktiskt riktigt nöjd med den, inte så speciell direkt men.. rätt bra citat fick jag med iallafall.. dom är så sanna. Jag kom nyss in från en powerwalk med Monika, jätteskönt var det. varmt som saaatan men grymt skönt. nu har jag gått typ 2 mil idag så nu är mina fötter trötta och fulla med blåsor. mindre kul men får skylla mig själv. haha. så ikväll blir det lugnt för min del. Syrran jobbar kväll nu idag så då ska jag, mamma och pappa planera inför Kreta-resan! vad vi ska ha med osv. längtar sååååååå! inte så långt kvar nu. Att resa utomlands är det bästa jag vet, jag verkligen älskar det!! Ska ni utomlands i sommar snyggingar?


betty davis eyes..



Tjena puddingar! som ni märker är jag uppe med tuppen idag, ska ut på promenad med Monika i den härliga morgonsolen! det är grymt skönt.. just nu älskar jag verkligen Sverige! hehe. solen är ju förhoppningsvis kvar när jag kommer hem eftersom det inte finns ett moln på himlen äns. helt undernart. Då blir det ipod i öronen och blicken mot solen, stekstekstek! Hoppas allt är bra med er babes, uppdaterar seeeeeeenare! :)

Kanske bästa låten just nu...?


Silly boy!

Hallå solstrålar! hoppas ni har fint väder för här i Sandviken har verkligen sommaren kommit kan jag säga! shiiit va varmt det var igår och har varit idag, är som utomlands tamefan! sjuuuukt härligt! Jag och Monika har gått promenad idag och sedan har vi varit ute på min gräsmatta och diggar musik, druckit litervis med vatten och stekt hela dagen, har varit underbart! Lika igår.. Ikväll blir det mys med älskot igen, film, stek? haha, cykeltur eller nått mys. För övrigt så saknar jag london så sjuuuukt mycket, måste fan boka resa dit snaaart!! Men snart sticker jag iallafall till Kreta och steker en vecka, ska bli underbart somfan! men man får passa på här i Sverige nu innan och vara ute så mycket man kan så man fixar brännan innan liksom, sen är det bara på med kokkos-olojan och låtas grilla. Hoppas ni mår bra iallafall snyggingar! Jag har inte mått bättre? allting är perfekt.. okej, inte precis allting, en sak som fattas tyvärr, men det mesta är perfa och de är så det ska va! Ut och sola med er stekare, jag ska ut igen!!


Walking on a dream..

Tjena snyggingar! förlåt för dålig uppdatering, men som ni vet så harjag varit i London, kom hem i tisdags, sedan dess har jag mys med vänner och familjen och firat midsommar! Kan ju börja med att säga att jag hade det SJUKT JÄVLA UNDERBART i LONDON, redan planerat nytt besök! ÅK DIT VÄNNER! det är veeeerkligen värt pengarna, herregud... fyfan, älskade stället efter bara några timmar. hade önskat att jag kunde få vara där längre än bara 4 dagar men jaja, tillbaka ska jag iallafall det kan ni vara säkra på :) De fyra dagarna i London spenderade vi med grymt mycket shopping och mycket sevärdheter som till exempel; madame tussauds, picadilly circus, london eye, london bridge, mamma mia och mycket mer! Kanske den bästa resan jag gjort i mitt liv? jaa, inget slår ju Grekland och Rhodos, men London alltså.. fan lika bra nästan! ÅK DIT! nu har jag tjatat om det ett par gånger så jag antar att ni förstår att jag älskade det. Hoppas ni mår bra iallafall vänner och att ni haft en brastart på sommaren.. det har ju varit sommar ett tag nu men ja. tyvärr så är ju vädret mindre bra, men får hoppas att vädergudarna gör sitt! Snart drar jag till Kreta så då får jag iallafall lite sol på mig, men Sverige brukar ju faktiskt kunna göra oss lyckliga rätt så mycket iallafall. Och jag har inte ens sagt glad midsommar åt er.. herregud. Hoppas ni hade en fin dag trots vädret, men det är väl typiskt midsommarväder, eller hur? Vi var iallafall ute i stugan först oc åt god mat, drack nubbar och dansade runt stången, mycket trevligt. senare mot kvällen kom jag in i dimman och då blev det tyvärr inga kort, nått enstaka som blev mindre bra så känner inte för att ladda upp det. Men trevligt hade jag iallafall. Ni kanske förstår att jag tog en del kort när jag var i London så tänkte visa er en del här nu, hoppas ni diggar dom. dom kommer inte i ordning så ni får stå ut med det, kommer även några från midsommar! Enjoy babes! :)















Nu har ni fått sett iallafall några bilder från underbara London! kommer nog fler senare, såg att det började skina upp ute nu så måste sätta på mig bikini och springa ut så fort jag kan!! Men laddar upp några bilder från midsommar först, hörs senare vänner, take care! KISS











making believe..



Här kommer då bilderna, mindre roligt kollage men jaja.... är ännu inte helt frisk från min baksmälla men börjar bli lite bättre, nu har vi grillat och ska mysa framför teven så då blir det nog bättre.. Som vanligt så ska vi nog kolla på Sällskapsresan som vi har som tradition att kolla på innan vi åker ut och reser. om ni inte har sett den sååå... slutar jag blogga! nerå men alltså, se den isåfall, Lasse Åberg. Stig Helmer.. han är grym! Hur som helst så ska vi åka ner till Arlanda ungefär kl. 03 inatt, planer går halv 8 men man vill ju gärna vara där i tid! Så jag behöver nog sova rätt mycket inatt, eller ja.. ska försöka komma i tid så fort jag kan, iallafall 2 ;) haha, nejdå, ska väl försöka lägga mig runt 11, halv 12. men sen spelar det ju ingen roll när man lägger sig utan när man somnar, vilket jag inte kommer att göra så det blir nog en sömnlös natt. mm, mys innan flygning sådär. Nej men nu ska jag käka, sen dusch, Sällskapsresan och mys. SOVA. sen draaaaaaar jag. Ni får ha det toppen här hemma hjärtat, hörs vi igen på onsdag blir det. får se om jag hinner ladda upp bilderna då eller om ni får se dom lite senare framåt helgen, håll ut! Simma lugnt iallafall! LONDON CALLING!

Måste bara slänga in ett klipp från Sällskapsresan! Skratta eller dö ;)


London here I come!

Tjena stekare! Nu har jag sommarlov, och vad ska man säga. det är ju GRYMT skönt, tror inte jag fattat att jag har det än.. och igår blev det naturligtvis fest för att fira den underbara dagen. såååå.. jag mår inte så bra idag om jag säger så.. en betongkeps och allmänt mosig.. så jag blir inte så social här nu! men snartså, piggnar väl till framåt kvällen.. Inatt så drar jag och familjen iallafall till LONDON, blir sjuukt härligt. Hemma på tisdagnatt igen. så dom dagarna spenderar jag med shopping, sevärdheter och annat kul. Hoppas ni får det lika bra som jag kommer få det! hörs när jag kommer hem igen och då kommer det bilder mina vänner :) Hur som helst så har jag inte gjort så mycket idag, plågade mig upp vid halv tio och fixade till mig och sedan drog jag, syrran och Erika ner på stan och uppvaktade studenter! Var många fina jag kände som gick ut i år så blev rosor och champangflaskor till en del folk. sen kom jag hem, frös som en tok och kände mig fortfarande full, jaaa.. Vad har ni gjort idag?  Tänkte iallafall försöka uppdatera senare när jag fått i mig lite mer vatten och käkat ipren, help me! aldrig mer alkohol! iallafall, ska visa er några bilder från igår. tyvärr blev det inte så att jag tog bilder på studenterna, men fick ett på Antiiie iallafall! såå, vi hörs väl, eeeeh.. om ett tag !! PUSS 



VOLBEAT!

     

kärlek kärlek kärlek...

Suuunday..

Hallå där gobitar! Hoppas allt är bra med er? förlåt mig för mitt lilla uppehåll, har haft fullt upp med att göra klart det sista i skolan och nu kan man väl iprincip säga att det är sommarlov för mig för jag har bara en lektion varje dag nu framöver, inte spciellt jobbigt. pratar bara om betyg å shit ändå så.. och vad ska jag säga, det är GRYMT JÄVLA SKÖNT! jag fattar inte att det är juni, att jag får sommarlov på torsdag, slutar i första ring (året har gått sjukt fort), åker till London på lördag, sedan hem och det är midsommar och sedan drar jag till peace and love.. liksom, det går så foooort.. jag får verkligen hoppas att tiden inte rinner iväg för fort för jag vill gärna hinna njuta rejält av sommarlovet! Hur som helst, jag tänkte lägga in en del bilder från olika saker jag har gjort under dom här dagarna jag inte har varit speciellt social här på bloggen.. Vad ska jag börja med..

Stockholm: Det var rätt länge sedan nu, typ två veckor sedan? Men seg som jag är så har jag inte lagt upp bilderna än, men jag och syrran var som sagt i Stockholm på shopping när jag hade studiedag för ja.. två veckor sen någonting.. det var sjukt trevligt, det är ganska uppenbart eftersom det omöjligt kan vara tråkigt när man är med världens bästa :) Vad säger du älskling, det blir väl några resor till den underbara huvudstaden i sommar, grönan, shopping å annat roligt.. Looking fooooooooorward!








Göransson Arena: Jag, aya, mamma & pappa var och kollade på Invigningen förra Lördagen, sjukt trevligt var det.. innan så grillade vi här, drack rödvin & sangria och myste. Sedan så cyklade vi iväg till Jernvallen för att kolla på. lyssna noga nu.. Sveriges största arena, det ni. och nu vet ni att den ligger i min kära stad, Sandviken ;) får väl hoppas det blir liiiiite mer känt nu på grund av våran stora Arena. hehe. Det var iallafall grymt stor där inne, när man har sett byggnaden utifrån så har man tänk.. 'nej men var den sådär liten' men när man kom in.. shit.. då var det stort kan jag säga. Tyvärr framgår inte det så bra på mina två bilder nedan men vafan, ni får tänka er hur stort det var. För er som har varit på Läkerol Arena som ligger inne i Gävle så är det ingenting att gemföra med eftersom hela den byggnaden skulle få plats i Göransson Arena.. så ni förstår att den är vääääldigt stor. Hur som helst så kom Thomas Ledin och Marlena Ernman dit.. och jag avgudar verkligen Ledin, diggat han sedan jag var liten. Har videoklipp när han sjunger osv som jag hade tänkt lagt ut men helt ärligt så vet jag inte hur man gör. hehe. Måste man lägga ut klippen på youtube först? aja , skitsamma.. jag får ta hjälp av någon expert som får hjälpa mig..


Min kära kusin Sara 'AYA' Brodin.. vi är oslagbara!





Mors-dag: Dagen efter Göransson Arena var det ju morsdag! Vi var utbjudna till mormor och morfars stuga på mat. mysigt värre.. älskar verkligen att vara i stugan när det är sommar.. Mormor hade gjort god sallad, bakat gott bröd och en härlig sommar tårta som efterrätt.. Vi åt gott, stekte i solen och tog vårat första dopp för i år! En riktigt riktigt härlig dag..


Min mormor och min mamma..ja, ni ser kanske vilken som är vilken?


Pappa och morfar..








och här kommer några bilder (skulle tyvärr ha lagt ut roliga videos här också, men jaaa.. kan ju sorgligt nog inte..) på jag och min vän Erika och jag och min vän Monika.. vi är som vi är okej.. =)


Jag pussar på min kära vän Erika, mys att hon käkat choklad!


och här kommer en sjukt vacker bild på mig och älsklingen!
jag ser allmän FET ut och jaaa.. sorglig bild faktiskt.. men skitsamma!

Hoppas ni inte blev alltför skrämda av mina bilder.. bakom bilderna så kan jag lova er sjukt mycket skratt iallafall.. herregud, det är konstigt att jag inte har magrutor! Iallfall så kanske jag borde avsluta med en bild som jag ser rätt normal ut på.. hehö. Hoppas ni mår bra som sagt, jag ska idag få hit mormor och morfar på mat och fira attdet var Sveriges nationaldag igår, vettefan varför, vad är det för speciellt liksom? men mamma vill så vem tackar nej till god mat å efterrätt? mmmm. inte Rebecka iallafall. Take care friends, ska uppdatera så FORT jag kan igen. PUSSSSSSSS


RSS 2.0