LÖRDAG

Tjena ankskallar... allt bra snyggon? hoppas det, Carro åkte nyss hem, hon sov här inatt.. väldigt trevligt att umgås med mongot själv, allt lika roligt.. igår gick skolan bra, provet var svåååååårt.. men hoppas att jag klarade det, det som är viktigast. för mig iallafall.. sen åkte jag och mamma och köpte löshår, så nu har jag det ! mmmmmm.. sen åkte jag och carro in till valbo där det blev shopping, träffade även älskade aya, så roligt att se dig gummsan.. inte träffat dig på hundra år typ :) ska umgås med henne imorron, äntligen! Ikväll så blir det Gävle och fest.. something to loook forward to ;) va jag är laddad! Vad gör ni ikväll puddingar? Åh, och idag pratade jag med Therese, gud va härligt det var att höra hennes röst igen, saknar henne så otroligt mycket.. längtar sjukt mycket tills vi ses igen, när vi hämtar henne på Arlanda.. när jag får hem min neger till storfis ;) mm, snart hjärtat! Nu ska jag åka och sola strax, sen vid fyra ska jag följa med carro hem till hennes syster, för hon ska hjälpa mig fixa löshåret.. jaa, tror ni jag kan sånt där ;) sen blir det hem, dusch, smink, taggmusik seeeeen... FEST! hoppas ni får en underbar lördag älsklingar.. HUGS!


FRIDAY, I'M IN LOVE..

Freeeeeeeedag älsklingar! ;) äntligen! mmm.. är jättetrött nu, gick upp vid sex för bussen går tio över 7, usch ha aldrig tagit en buss så jävla tidigt tror jag. idag ska jag iallafall till skolan som ni kanske förstår, ha.. sen kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka direkt till vallhov och köpa löshår, sen ska hon skjutsa in mig och carro till valbo.. shopping! sen ikväll ska jag iallafall umgås med klappmongot carro så får vi se vad det blir.. nu har jag ju naturkundskaps prov, eller nu.. sista lektionen, hoppas det går bra, känns som att jag kan det rätt så bra iallafall.. ni får önska mig lycka till så kanske det går bättre ;) nej nu måste jag dra till bussen, ha't fint idag snyggingar! live, laugh and love! PEACE

The cure

Godmorgon puddingar! hoppas ni sovit gott, det har jag iallafall.. jag börjar tjugo över nio idag och slutar typ 17. SKITKUL! tycker det borde vara förbjudet att låta umgomar gå i skolan längre än 2 ;) någon som håller med mig? Idag när jag kommer hem så måste jag plugga.. har naturkundskaps prov imorgon.. men faktiskt, tycker det är roligt så tror det kommer att gå rätt bra. Älskade J har också mycket plugg, så vi ska hjälpas åt på msn, det kommer gå bra då.. vi är bäst älskade vän! :) klarar allting.. gör det bäst! Vad ska ni göra idag snyggingar? Gud va skönt att det är fredag imorron, ååh.. kärlek. jag älskar verkligen fredagar.. då är iallafall jag stolt över mig själv som har klarat en skolvecka och så får jag komma hem och veta att jag har hela helgen framför mig.. äta god mat, party, vänner.. det ÄLSKAR jag, friday baby!
slänger in en låt här som jag ÄLSKAR, som vanligt, sällan jag lägger in musik.. men det är liksom.. MITT LIV ;)
Vilken dag gillar ni bäst vänner, och varför? :)


you're the love I found..

Somtimes, the feeling is right
You fall in love for the first time
Heartbeat, and kisses so sweet
Summertime love in the moonlight
Now the summer is gone
You had to go back home
Please come and see me again
I never felt more alone
Baby, I am missing you
I want you by my side
And I hope you'll miss me too
Come back and stay
I think about you every day
I really want you too
You swept my feet right off the ground, you're the love I found..

snyggingar, kan ni gissa vilken låt och vilken grupp som sjunger låten ovan? då är ni bäst ;)

What's your dream..?

Åååh, vem är ledig idag då? för en gångs skull får jag vara ledig ;) hoppas ni mår bra snyggingar.. jag vaknade nästan nyss. gick och la mig sent igår så då när jag var ledig fick jag sovmorgon.. jag får se vad jag hittar på idag.. mamma ska iallafall följa med mig och köpa löshår, haha.. if you guys wanna know ;) just nu sitter jag iallafall och kollar på .. kanske världens bästa film.. Honey, en dansfilm med Jessica Alba.. oh vänner, ni måste se den! annars.. annars.. jag vet inte , men ni får inte gå miste om den, åh, älskar den verkligen! och hon gör verkligen det som jag vill göra, försöker få ungar att sluta med massa skit, som inte går i skolan, tar droger, blir slagna av sina föräldrar och så vidare.. det är verkligen något som jag skulle vilja göra, försöka få dom på rätt spår igen, ge dom ett bättre liv som dom förtjänar..jag tänker jobba på det och hoppas att min dröm blir sann. jag får hoppas det :) .. Vad är eran dröm stjärnor?



I believe i can
I believe i will
I believe i know my dreams are real
I believe i can
I believe i will
I believe i hold it soon man
That is what i do believe

young folks

Godmorgon vänner, hoppas ni sovit gott... jag somnade som en dö padda igår, och så blev jag väckt vid 7, är inte direkt så social, så jag orkar inte skriva något nu, får skriva efter skolan.. skönt, går i skolan idag sen imorron har jag studiedag, sen är det bara torsdag kvar och sen är det fredag.. äntligen.. tänkte slänga in en låt som jag verkligen älskar, den är SÅ bra.. tänker även på min syster  när jag hör den, ååh gud vad jag saknar henne :( tyvärr är jag nog inte den enda som saknar någon som man håller kär..



update!

nu tänker jag inte plugga ett skit mer ikväll, nej.. sitter och kollar på NEXT på MTV just nu, haha fan va sjukt det är.. eller rätt roligt men ändå, jag skulle aldrig ställa upp i det iallafall ;) känner att jag är på lite bättre humör nu.. kände att det förra inlägget blev lite trist, men ja.. sorry.. man mår inte bra jämt.. vad gör ni såhär på kvällen? mamma frågade om jag ville kolla på någon bra film med henne ikväll, var ju på tiden.. vi brukar typ aldrig umgås mer.. inte jag och pappa heller sorgligt nog.. anyway.. får se vad det blir för film. ge mig något bra tips älskon? :) isåfall, let me know.. nu ska jag hoppa in i duschen, får se om jag hittar på något mer att skriva idag.. eller rättare sagt, får se om jag orkar skriva mer idag ;)
här är en jättesöt grabbs favvo låt, han skickade den till mig igår, och den är bra, diggar lillen! :)



måååndag

halloj snyggisar, nu är jag äntligen hemma från skolan, usch.. hoppas ni har haft en bra dag, det har inte jag iallafall. stör mig på allting, så jag ska hålla mig undan från allt och alla idag.. åååh, antar att vi alla har sånna dagar så ni får vara förstående..anyway.. min kväll består väl, av plugg? ungefär som alltid, grymt kul som ni förstår!! sen får jag se om Erika kommer hit så att jag får en pause från pluggandet, kan ju verkligen behövas.. ibland känns det verkligen som att jag vill ge upp skolan helt, hur kul är det.. men jag får inte göra det, vill ändå typ.. ta studenten, typ. memory for life.. men iallafall.. nu ska jag titta på film, och försöka börja plugga kanske? ha det bra! hugs..


Spaceman

hallå snyggingar! hoppas ni har haft en fin helg, det har iallafall jag.. synd att den är över och att en ny skolvecka börjar igen, men antar att det bara är att kämpa på och se framåt, att tänka att det snart är lov.. inte så jättelångt kvar ju? och efter sportlovet så rinner det på fort också, då är det snart påsklov och efter påsklovet så kommer det efterlängtade lovet, sommarlovet! gud vad jag längtar, helt sjukt.. så jag måste tänka på att tiden går fort och att Therese snart är hemma, då måste jag orka med skolan.. anyway.. sitter här och väntar på att Erika ska komma, vi ska kika på film (antagligen beck) , dricka miljoner koppar te så vi får gå och kissa varje minut och kika på resor. lovely! vad gör ni en söndag som denna? I sandviken så snöar det hur mycket som helst, kallt är det också, trökgit som fan.. men vad gör man? vore bättre om gud kunde ge oss sol istället för snö ;) men ja.. han kommer väl med solstrålar får vi hoppas.. jag vill ha vår och sommar! några fler som känner som jag ? tvivlar jag inte på.. nu plingade det på dörren och förmodligen så är det Erika, så nu måste jag dra puddingar, ha en fin dag så hörs vi! HUGS!


heeeelg

Hej älsklingar! Vad är det för dag? ;) jooooooo, friday baby! Gud va skönt med helg, kände verkligen att jag behövde det nu, eller det gör det alltid men ah? eh.. hoppas ni har haft en bra vecka iallafal.. min har varit rätt jobbig faktiskt, mycket tankar, funderingar och sådär.. men har varit okej ändå.. går bättre nu.. men som dom sjunger på reklamen som spelas, 'every day is a roller-coaster' och det är sant.. imorse innan jag stack till skolan så var jag inne på FB, och gissa vilken som var inne och som jag hade en kort men förjävligt trevlig konversation med? JOO , my sister, lovely! Hon mådde bra iallafall, har redan varit ute på krogen ;) och du kommer ju ihåg våran deal baby, festa loss åt mig ;) får ta det tillsammans när du är hemma! Vad har ni för planer ikväll? jaa.. jag skulle först på party, men tydligen inte nu..? eller jag vet inte, får se hur det blir.. imorron blir det iallafall av, och då jääälar ska jag ha kuul, I need that.. jag ska iallafall njuta till tusen av helgen, hoppas ni gör lika, för snart är det en ny skolvecka som väntas.. äääälskade skolan ;) MMM.. jag vill ha sommarlov? hur långt är det kvar? 18 veckor? nej, kan det omöjligt vara.. anyway.. jag längtar iallafall.. nu ska jag ner och käka innan jag dör, ha det fint snyggingar.. Live, laugh and love!


everything you had got destroyed..

Hejsan kära vänner! hur är läget snyggingar? jag mår sådär, mått bättre om jag säger så, men allting ordnar väl sig.. huvudsaken ni mår bra! sitter just nu och kikar på mtv, ska iväg till skolan vid nio, och då har jag redosvisning, usch, wish me luck.. för jag gillar verkligen inte att prata inför mycket folk, skillnad om man säger sina åsikter när man sitter med massa folk, det gör mig inte ett piss men att så där framme själv är väl mindre kul.. det går ju, och alla kan fixa det även fast det är jobbigt.. men klarar mer än vad man tror.. får hoppas det går bra, men har blivit peppad av underbaringar så det går nog bra. Idag är det en låååång skoldag, börjar vid tjugo över 9 och slutar vid tio i 5.. usch. men jaja.. sen är det bara imorron kvar och då är det helg, skönt!!! har redan nästan gått en vecka sedan vi lämnade syster, hur kan man sakna någon så mycket? det förstår jag inte.. men antar att det är bra, skulle ju vara hemskt om det var tvärtom att man tyckte att det var skönt att hon är borta.. nej, jag vill ha henne hos mig, men snart.. snaaart.. nu ska jag iallafall fortsätta att kika på mtv, pluss att jag vet inte vad jag ska skriva mer ;) ni får ha en underbar dag vänner, update later.. peace!

It's been a long, long time for that I owe you now,
I miss your heart I miss your lonely eyes.
I want to come back for more,
I want to take care of my memories, welcome me, welcome me tonight.
There's been tragedies and hard times,
There's been luck and real good times, the magic spellbind.
The store is not open,
Trees have fallen but you,
You're still giving light.
The pride is not broken,
It still lingers on, the fight
The fight's already won, you'll see.
Looking at a photograph, the hands starts shaking,
Tears are falling so fast.
I will not get over that, the mainstay has fallen, he passed away.

onsdaaag..

jag saknar dig hjärtat, får hoppas att tiden som är kvar går fort.. du förstår inte hur tomt det är här hemma utan dig, är som mitt halva <3 är borta, och utan det kan man ju inte klara sig.. hoppas du har sjukt roligt iallafall, för det vill jag att du ska ha vännen.. kan inte tänka mig något annat så.. :) tur att jag har jonthe och jesper, mina grabbar.. peppar en igenom vardagen.. och glöm inte att följa jonthes blogg, http://jontheericsson.blogg.se vänner.... tack för att ni finns J & J.
ni är underbara älskade vänner! Kärlek föralltid..


till världens bästa..

Ååh, älskade vän, det här är till dig Therese!
du vet att jag alltid kommer att älska dig, glöm aldrig det <3!
 

Jag vill inte..

Godmorgon vänner.. känns inte som jag har sovit speciellt mycket, somnade väl runt halv 4 och blev väckt halv 8.. men äh, behöver inte sova så mycket..hoppas ni mår bra iallafall.. jag vill inte att Therese ska ååååka nu :( hon vill inte heller åka men ändå så vill hon.. jag vet att jag inte kommer att klara mig.. även fast jag har underbara vänner som stöttar mig.. men min Therese, syster, mitt halva <3 är borta.. och man kan ju inte leva utan det.. ungefär så känns det så då förstår ni att det är jobbigt..tack och lov att det finns dator, men det är inte lika så egentligen.. jag vill ha henne hemma, kunna krama henne om man är ledsen, skratta med henne, skämta, bråka. haha , även fast jag hatar bråk så är det ändå något som gör att vi börjar bråka ibland även fast vi tycker om varandra så SJUKT mycket.. och då måste det vara riktig syskonkärlek.. Men antar att jag inte kan stoppa dig Therese, hoppas du får det grymt roligt på din resa iallafall, och du vet att du ska hem tillbaka till mig.. I can not live without you, you know that is true.. så lämna mig inte mitt hjärta, du är det finaste i mitt liv! föralltid, du är min storfis och jag kommer alltid att älska dig så länge jag lever..hoppas du förstår det vännen.. ha det bra nu och lev livet, när du kommer så fyller jag år, tatueringen väntar och sommaren väntar. då vi sticker till Rhodos och steker! Då ska vi ha kul, får hoppas tiden går fort, för jag längtar så.. jag får försöka kämpa med skolan och allting här hemma när du är borta.. får tänka på dig och att du kommer hem snart..får hoppas jag klarar det då.. nu måste jag klä på mig och sen ska vi börja köra ner till Arlanda, jag kommer verkligen inte klara av att säga hejdå.. istället då så säger jag jämt den andra frasen som går lättare.. Vi ses snart snygging!


Hej på er..

sötisar.. kommer ett sent inlägg nu.. men känner verkligen inte alls för att sova, tänker på för mycket saker just nu.. tror fan också att jag har resfeber som ska ner till Arlanda imorgon bitti.. då kan jag förstå att syrran har resfeber som ska resa till Australien.. hur ska jag klara mig vänner? :( tur att jag har Jonthe som peppar och som jämt lyckas få mig på topp vad som än har hänt, världens gulligaste och underbaraste kille, ett hjärta av guld och glimten i ögat, kan ju inte bli bättre. eller hur? slänger upp en bild på han här så kan ni dreggla lite! han har också en super gullig lillebror som heter Jesper, lika snygg som sin storebror! men synd brudar, får båda dom tillhör mig och Therese ;) Jonthe har iallafall en vääldigt fin blogg som jag tycker att ni ska läsa och kommentera. http://jontheericsson.blogg.se han kämpar mot sin leukumi, och enligt mig så finns det väl ingen annan som är lika stark och en lika stor stjärna som han.. förtjänar verkligen det bästa här i världen.. tur att jag fick kontakt med dig min hjälte.. du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt <3 ..


reklamer..

Haha, sitter och kollar på reklamer som går på teven.. jag har några favoriter som jag jämt skrattar åt.. vissa är bara för fuuula och vissa för ägda! här är två av dom som är ÄGDA! Ha, vilken reklam gillar ni bäst snyggingar? ;)


 

Jag älskar min syster!



Hej hjärtan! Allt bra med er? jag hoppas det.. jag är lite deppig eftersom syrran ska åka iväg imorgon, blir så tråkigt utan henne, hur ska jag klara mig? Ni får peppa mig så jag orkar med skolan och allting :) .. i helgen så har jag iallafall varit och kollat på fotboll, det var roligt.. fick träffa kärleken.. var roligt eftersom jag inte sett han på så länge. Men, saker är ju som dom är emellan oss så.. det verkar tyvärr inte fungera.. vad ska jag göra liksom? måste försöka att sluta tänka på allt det där så mycket.. var där på Jernvallen i fredags, och igår var jag hemma med Therese, mamma och pappa och kikade på filmer.. Vi hade hyrt en film som hette 'flyga drake' , den rekomenderar jag.. den var faktiskt bra, lite seg i början men sen var den spännande. sorglig var den också.. finns även som bok om ni gillar att läsa, tror det är väldigt bra.. ni som känner mig vet hur jag är.. och jag hatar att lääääääsa, tidningar går ju bra och sådär men inte ligga som nån jäääla bokmal och läsa typ Harry Potter böckerna som är typ 7000 sider? det har jag aldrig ork med.. jag skulle vara duktig en gång och hade lovat mig själv att läsa en av dom böckerna, men efter andra dagen vid typ sida 10 hade jag tröttnat så.. ;) men anyway.. om man hittar någon riktigt bra bok så kan det faktiskt vara skönt att ligga och läsa.. och då tänkte jag prova med den där boken.. flyga drake.. för jag tror den är jävligt bra faktiskt.. men jag får se som sagt ;).. är man inget fan av böcker så är man inte.. är säkert fler som inte gillar att läsa.. och några av er som tycker om att läsa så säger jag förlåt, för man tycker ju helt olika.. inget fel med det men det här är bara det jag tycker.. haha.. Nu ska jag ner och titta på film med familjen.. hörs sen vänner..ååh, du får inte åka imorgon.. kommer sakna sig för mycket älskling..

We're going to Rhodos!


H&M


Ååh, gud så fina saker dom har fått in på H&M.. skulle köpa upp hela affären.. kolla bara på plaggen här ovanför? dessa skulle ju inte sitta fel i garderoben, och mycket mycket mer därifrån.. Mmmmm, måste beställa snart nu känner jag!

torsdaaag..

Godmorgon pungskallar.. sovit gott? Det har iiiiiinte jag gjort.. gick och la mig vid halv 12, sen låg och och funderade på massa saker.. så somnade typ vid 1.. så gick jag upp halv 6 så jag känner mig lite.. mosig? Anyway.. igår så var jag i skolan, sen kom Erika hit och vi pluggade typ skallen av oss? satt och pluggade i typ 2 och en halv timme, faaaan va duktiga vi var baby! Kommer säkert få MVG på båda proven idag ;) blev självklart hundra koppar te, massa prat och skratt och planer inför sommaren.. säger bara en sak.. Rhodos, mmmm. är du taggad Erika? ÄR DU TAGGAD ÄLSKLING? fyfaaaaaan, kommer äga sönder öjäveln! shit va kul vi kommer ha.. lika bra att boka nu så att vi har något att längta efter ;) räkna ner dagarna liksom.. ååh.. snaaart Rebecka.. snaaart.. Har ni några planer inför sommaren snyggingar? Utomlands? Festival? Jobba? vad gör ni? :) behöver väl inte fråga om sol och bad för jag antar att alla badar och solar någon gång på sommaren.. eller har jag fel? det är iallafall mitt LIV typ ;) men ni, mamma kommer nu strax.. så måste ner och göra mig klar. Hoppas ni får en fin dag vänner och önska mig lycka till.. HUGS!


Oh boy...


..you make me feel so
oh boy You really turn me
on boy and I don´t know what to do
I really really wanna be with you
like I was before, this I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something, something that I want,
something that I need, a dirty little young girls dream
oh boy you make me feel like
oh boy you make me feel like
no boy, can make me feel like you
I really really want you...

Varför..

..var allting så mycket lättare när man var liten. Ingen seriös skola, då var det dagis där man kunde trä halsband typ? , inget plugg, inga problem.. och inga kärleksproblem.. det var det bästa. ungefär.. man brydde sig ingenting om någonting.. killar och så vidare..hm.. Ibland önskar jag verkligen att jag kunde få vara lite för ett tag igen!


äntligen..

..hemma från skolan.. och imorron är det en ännu jobbigare dag.. uuuuusch. men är väl bara att kämpa antar jag? Sen imorron är det ju faktiskt bara två dagar kvar, sen helg ;) mmm, I like that.. Hoppas ni har haft en bra dag iallafall.. jag måste tyvärr sätta mig och plugga nu, tror att Erika skulle komma hit och att vi skulle plugga tillsammans.. det brukar ju verkligen bli mycket plugg då men ;) haha, det blir det inte när jag ska plugga själv heller.. då sitter jag och försöker plugga i typ 15 minuter, sen tar jag en låååång pause vid datorn i typ en timme så? ni förstår att det inte går så bra när jag är själv.. undra hur det skulle gå om vi inte hade någon dator eller teve hemma.. om jag skulle plugga mer då. satt jag väl och kollade in i väggen istället eller nått sådant trevligt.. haha, anyway, måste plugga nuu.. wish me luck :S I need that.. and I need YOU baby.. lägg av! gör vad som helst.. allting för dig, vad vill du att jag ska göra dummer?


090113

Godmorgon snyggingar.. vad gör ni? jag sitter och dunkar låten 'I'll do you like a truck' , den är svinbra.. man blir ju liiiiiiiiite laddad av den om man säger så! Är taggad inför helgen.. men nästa vecka och veckorna framåt blir deppiga eftersom syrran inte blir hemma.. VA FAN SKA JAG TA MIG TILL? kommer inte orka göra någonting? åh. trist.. vi tittade på ett program igår, var två tjejor som var 16 år som var tvillingar och satt ihop? OMFG va läskigt det var.. hur fan kan det bli så liksom.. hur blir det om en vill gå på toa och en vill sova? haha, går ju inte ;) var ju synd att jag och Therese inte var siamesiskatvillingar som det heter, för då hade ju jag kunnat skita i skolan och följt med till Australien och Thailand.. meeeen.. vi är ju ungefär så bara att vi inte sitter ihop i varandras kroppar.. men vi är ändå liksom.. två som sitter ihop ;) alltid alltid alltid baby..kommer sakna dig så JÄVLA mycket hjärtat, längtar tills du är hemma, då ska vi ha kul. En viss person blir ju sjutton ;), pappa blir 51, rena gubben nu ju, haha.. sen sommaren, mmmm.. du har väl inte glömt våran DEAL Therese? hoppas jag inte! Aja.. när hon är hemma igen och sommaren är verkligen något att se fram emot. ERIKA, då jävlar ska vi ha kul baby ;) lika så med SOFIE, baby.. fyfan! GE MIG SOMMAR! jaa... nog pratat om saker man längtar efter, jag får hoppas att tiden går fort iallafall.. Hur ser eran dag ut söton? Jag ska iallafall först till skolan, jag har sovmorgon idag som ni kanske märker, börjar 10.40 så det är jäääälit skönt. men då slutar jag klockan 16.45 istället, mindre kul men jaja..sen när jag kommer hem så hade jag vilja göra något riktigt kul, typ.. åka och shoppa eller nåt? känns som jag inte har gjort det på hundra år.. måste iväg snart. men eftersom alla lärare är störda så måste jag spendera min lediga tid åt plugg. FYFAN! Jag har två prov på torsdag, sen en redovisning på fredag.. och nästa veckan och veckan efter det har jag ungefär lika mycket.. nästan. usch. jag skulle fan hellre gå i skolan från 9 till 5 varje dag om jag slapp alla jävla skitläxor när jag kom hem.. det som är jobbigt ju. jobbigt att gå i skolan också men inte alls lika.. men anyway.. man får ju tänka att man får en bra utbildning? eller, nej inte vet jag.. jag måste klara av skolan iallafall.. kämpar för Jonthe.. en vän som är sjuk, har leukumi.. han är verkligen en kämpe, värd allting..sån fin kille, verkligen.. Kämpa vidare vännen, du klarar det! Det känns som det här inlägget blev lite.. tråkigt med en massa klagomål å skit.. men ja..haha. jag får skriva ett bättre inlägg imorron ;) Nu ska jag dra ner och kika på världens bästa serie, OC.. några fler än jag som gillar den? ;) Ha en SKITBRA dag älsklingar..


mmmmmm.... jag tror att jag har spelat den här låten 60 gånger sen igår, tror ni min familj gillar den..
speciellt pappsen? ;) han blir typ galen. han kommer väl avlida snart, eller bli hjärnskadad..
eller snarare MER hjärnskadad än vad han redan är ;)

Kollage sen helgen..


Haha, dessa bilder är från lördagen.. vissa är ju sämre än andra men ja ;)
anyway, var en skitkul kväll iallafall.. har fler bilder men dom här får räcka..
var ju inte så att jag tänkte på att springa och ta kort hela tiden. haha, enjoy!

Coldplay vs. Håkan Hellström


Måndag

jahaa,, då var det skola igen, helgen är över.. trist. va fort den här helgen gick? Kankse var för att jag hade roligt :) festerna var kanonbra! Lyckat. Hur har ni haft det snyggingar? Hoppas ni mår toppen.. just nu är jag TRÖTT. sov nästan ingenting inatt, tänkte på så mycket, gick bara inte att sluta. Känns som att jag kommer bryta ihop nästa vecka när syrran åker bort. känns verkligen jättejobbigt, men.. jag ska klara det och allt det andra. Vet ni varför kärleken är så svår? antar att jag inte är den enda som har kärleksproblem.. men ibland känns det verkligen som att det inte är någon mer än jag som är drabbad, känns som ingen förstår. Jo, en.. den enda är Erika.. då kan jag prata om allting. kärlek till dig hjärtat. Jag kan ju inte säga mer än vad jag har sagt under den senaste tiden.. Hoppas allt löser sig.. skulle fan göra mig till världens lyckligaste. och jag menar det verkligen. Jaja.. det är tyvärr som det är nu.. jag vill att tiden ska gå fort. att det ska bli sommar så att jag mår bättre, och syrran är hemma igen. ingen skola, utomlandsresor, sol, bad, bruna ben, fräknar.. mmm. hoppas det går jättefort, för nu känns det verkligen som att tiden står still, det händer ingenting.. nu måste jag iväg till skolan även om jag egentligen inte orkar........hoppas ni får en fin dag söton!


FEEEEST

Heeej snyggingar! Hur är läääääääget? med mig är det skiiiiiit bra, jag sitter och väntar på Erika och diggar hög musik, och plötsligt kommer hon upp för trappen. haha lol på mig.. men iallafall..nu sk ajge iväg och vara social med älskling men, åååh.. Erika, my best friend, love you my KING! ha't bra ikväll snyggingar och ta't förfan lugnt snyggingar :) PUSSSSSSS!


Give me money!


Snälla, ge mig pengar så att jag kan kan resa jorden runt och upptäcka världen.. finns verkligen inget bättre än att resa runt.. gud va det är härligt! Sola, bada, det är sommar, parta på nätterna.. åh, GE MIG!

Toooorsdag

Hallå sockertoppar.. allt är bra får jag hoppas. just nu är jag sjukt trött, ska till skolan strax.. skolan igår var faktiskt helt okej lär jag säga, jag får hoppas att det kommer att gå fort till nästa lov.. när är det? sportlovet? vecka 9? jag har för mig det? :) Så jävla skönt att vi började en onsdag, då var det bara igår, sen idag och sen är det på fredag.. och på fredagar är det liksom bara skönt att vara i skolan tycker jag, då får man längta efter att få komma och hem ha en helg framför sig.. grymt skönt. Såå, varför tror ni att jag orkade upp imorse? Bara idag kvar och sen är det HELG ;) Mmmm.. Vad gör ni ikväll sötisar? Jag har inte en aning vad jag ska göra.. får se om jag orkar plugga? måste försöka, jag får se hur det blir.. annars får jag ta det nästa vecka. iallafall. nu måste jag dra vänner, pappa är snäll och skjutsar mig.. love you dad! :)
Ha en fin toooorsdag snyggingar.. Kyssar




I miss you



Oh damn, you're so beautiful..and I love you baby..det kan inte sluta såhär?

Neeeeej..

..usch, imorgon är det skolan igen. jag vill inte, jag orkar inte, fyyyfan! Kill me.. Har tillbingat min tid idag med att plocka ordning i mitt rum, börjar bli riiiiiiiiktigt snyggt nu.. sen har jag suttit och häckat framför teven sedan 16.15 då filmen Forest Gump började. Älskar verkligen den filmen. är något speciellt, jag vet inte.. Någon mer än jag som gillar den?
Nu ska jag precis nästan hoppa in i duschen.. sen känner jag att jag måste se en till bra film. jag får se vilken det blir. Känns verkligen som att jag inte vill göra någonting ikväll, bara vara hemma, med familjen. orkar verkligen inte göra något. så är det skolan imorron ju, ååååh :( JAG VILL INTE! så åker syrran iväg om två veckor också, blir borta i över två månader, hur ska jag klara det när jag då blir halv? Törs jag inte tänka på. sen är det ju skolan såklart, usch..så är det ju förstås andra saker som finns i huvvet också tyvärr, tänker för mycket på det. hur ska jag någonsin kunna sluta när jag känner såhär? Vet inte vad jag ska göra.. för snart bryter jag ihop.

Jag älskar dig föralltid hjärtat..

Åh gud

Säger bara det.. Gyllene tider kommer ALLTID vara GYLLENE TIDER! love love love love love..

  

Ayas dag


Grattis skitunge!

Summer..


Ååh, sitter och tittar på lite bilder som jag knäppte i somras. Gud vad jag längtar efter den underbara årstiden.. Schteeeka, bada, parta.. bli brun, slippa tjocka vinterjackan och ta på sig ett tunt linne istället. gud va härligt!
ge mig ge mig ge mig SOMMAR!! Är det några fler än jag som längtar?

Målning

Hej kära vänner.. hur är en lördag som denna? Min är toppen, just nu håller jag och pappa på och målar ena väggen i mitt rum mörkbrun som den andra är, men det går ju som ni förstår mindre bra för mig ;) Pappsen själv är ju målare så vi jämförde lite där vi hade målat, jag hade kommit liiiiiiiite mer över kanten till andra väggen bara ;) haha.. shit. Ja, det är iallafall kul även fast jag målar som en jävla kamel. Vad gjorde ni igår? Jag var med min älskade vän Erika. Vi åkte först ner till hemmakväll och hyrde skräckfilmen Timber Falls som jag sa att jag såg förr.. Erika ville se den och jag hade inget emot att se den igen så.. och självklart chips och godis till det. Gud va läskig den är , filmen. fyfan. Ni måste se sen snyggon ;) Så satt jag och Erika och tänkte vad vi skulle göra om vi var hemma själv och stog i duschen, och sen när man kliver ur duschen så står det typ någon man eller nå shit med typ en kniv framför en.. fyfan.. ja och vad gör man då liksom? så vi kom fram till att Erika skulle ta en schampoo flaska och fläka i huvvet på han medans jag skulle snärta till han med en handduk.. lär ju gå bra om det står en man med en stor kniv eller pistol eller något sådant trevligt ;) eller vad säger ni? Det var iallafall en jättetrevlig kväll, tack för den gumman! Lika blir det ikväll också.. vi är sugna på fest men jag vet inte om alla är deckade från nyår än ;) anyway.. om det inte blir fest så blir det lika som igår.. film, prat, musik och skratt.. tack för pratstuden igår också hjärtat, I needed that.. nej, nu fortsätter målningen ;) Hörs senare älsklingar. PEACE!
Slänger in en trailer från Timber Falls, tyvärr inte så bra kvalité men jaja.. Kolla om ni vågar fegisar ;)

Friday baby!

Hej hjärtat.. hoppas allt är bra med er? :) Jag mår sjukt bra.. hungrig nu bara så ska ner och käka god mat mamma har gjort, hasselbackspotatis, kyckling och svampsås., min favorit! Ikväll ska jag träffa älskade vännen Erika! Blir film, chips, godis, prat, skratt som vanligt.. mysigt värre.. Nej det får bli ett kort inlägg nu, ska ner och äta, hoppas ni får en fin kväll ;) PUSS! 

Nyår!

Tänkte slänga in sjukt några bilder från nyår här snyggingar, tyvärr så hade jag ju inte direkt tankarna på att springa och fota varenda grej men ja ;) Kommer iallafall några. Enjoy!





Jaa, där var dom ;) haha.. kvällen var iallafall väldigt rolig. blev lyckat även fast vi först inte visste vart vi kulle ta vägen haha. Det var ju definitivt ett bättre nyår än förra, eller vad säger du Erika? ;) Hade ni ett bra nyår snyggingar???

Året 2008!


Hej kära vänner.. jag är lite osocial efter gårdagen, så jag tänkte bara slänga upp ett kollage jag har gjort med massor av bilder från året som gått.. gud så mycket roligt jag har gjort.. Sista april, Stockholm med 9a, Slutade nian, Ayas student, Rhodos, Grönan, Winnerbäck-konserten, Äventyret med Erika, Cityfesten och massa andra minnen.. sen är det ju alla sommarkvällar med vännerna också.. cykelturerna och allting, grillkvällarna med familjen. jaa. sommaren är sommaren. Kan ju lägga till också att äventyret med Erika är oförglömligt, eller äventyr och äventyr.. för oss var det de iallafall.. right baby? ;) Nu ska jag ner och äta god fruktsallad som jag nyss gjort och titta på skolavslutningen.. när jag slutade nian. Åh, det är verkligen det bästa minnet.. till och med fan bättre än Rhodos.. och då är det verkligen viktigt. Vi var ju så tajta, ville inte att vi skulle skiljas? Men sånt är livet.. vi måste få ihop oss och parta loss riktigt snaaaart.. ;) Tur att jag har avslutningen på film iallafall, så att jag alltid kan titta på den och minnas. eller det gör jag ändå men.. annan känsla. Hoppas ni hade en fin nyårsafton igår iallafall. min var askul men vart lite för mycket av det goda, så nu har jag lovat mig själv och mamma och pappa att det blir lugnt någon helg.. är ju synd att jag bryter det löftet för det är fest på Lördag ;) PUSS!

RSS 2.0