Excited



En beroendeframkallande låt...

Channing Tatum












Visst är grabben ful? mmm.. jävligt. Sedan jag första gången såg filmen She's the man för några år sedan så har jag beundrat denna grabb, eller okej, jag blev KÄR! Jag menar... snälla? KOLLA PÅ HAN?! fan ta dig Tatum att du gifte dig i sommar, jag ska nog fixa så att det blir en skilsmässa!

Sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig vara med om det..

Hellu friends! jaha.. då var helgen över och en ny skolvecka börjar imorron, trist.. jag har haft en bra helg iallafall.. min nyktra helg som jag skulle ha sprack dock, men jag dör inte av det direkt! vem tackar inte nej till att ha kul med alkohol liksom.. kanske är den bästa uppfinningen? hehe.. jag som lovade att jag skulle ta mycket kort, tror ni jag gjort det? näää... typiskt mig.. sorry! nästa helg blir det party igen och DÅ.. då tar jag grymt med pics ;) Kan berätta lie hur min helg sett ut.. I fredags så var jag hem till carro med jocke, micke, sköld och charlie. Vi körde ölspelet, diggade musik å fulade oss som vanligt, åkte hem runt tolv då för var inte sådär jättepigg. Gårdagen var jag, carro och jullpull in till gävle eftersom det var crusing, grymt mycket folk.. men crusing är inte riktigt våran grej så vi drog till en fest uppe på söder istället.. efter det gick vi ändå ner på stan å ragglade runt innan vi tog bussen hem.. var väl hemma runt halv 3.. inte så intressant upplysning direkt kanske men whatever. Idag ska jag baaaaara vara hemma och vila iallafall.. mamsen och papsen har varit upp och köpt Män som hatar kvinnor så ikväll blir det filmmys. nu ska jag göra något annat än att sitta vid datorn och häcka, eller nej förrestern.. finns inget annat att göra en sånhär tråkig dag, men jag vet inte vad jag ska skriva mer.. hata söndagar! Förövrigt så sitter jag och diggar HELLSTRÖM låtar förfullt.. kärlek till HÅKAN!


HOOKAHS.is.the.shit

Hellluu snyggon! Freeedag idag, häärligt! var en jobbig skoldag idag, fyyyfan.. och var inte riktigt pigg heller men nuså äre helg.. kan inte bli bättre. Ikväll blir det ingen alkohol iallafall.. håller fast vid det jag sa igår! meen.. kvällen kan ju spåra och jag kommer hem full iallafall.. ni får höra imorron. Planerna är iallafall så att jag ska hem till Carro med några och snacka, chilla, umgås och röka vattenpipa! kan ju inte bli bättre när det är trevligt sällskap.. Jag är ju queen på vattenpipan också.. fast det kanske ni redan visste? ;) jag och carro var sjuka förr och rökte fan varje dag, sommaren 08 eller hur var det carro? haha.. shit. var ju roligt då också om man säger så! Mamma är på kryssning idag och kommer hem sent, syrran är i Uppsala.. och när jag och pappa är hemma själv så blir det den enklaste maten.. vad tror ni? Ja självklart, tar bilen ner till stan å köper pizzzzza ;) haha typiskt mig och pappa, latisar.. tur att inte mamma läser min blogg! hehe.. Men först innan vi drar å köper hem maten så ska jag hoppa in i duschen och frääääscha till mig lite. Ha en bra fredagskväll mina kära..bjuder på några enormt snygga bilder på mig och C! .. syrran är btw på propaganda i Stockholm ikväll och lyssnar på MGMT... och hur känns det Rebecka? Jaaa..om jag ska vara helt ärlig....FÖRJÄVLIGT! tackkkk! TJENA!


Gamla bilder på mig Carrråååååååå..
kommer förhoppningsvis nya ikväll!


såhär brukar då vårat bord se ut när vi är klara.. hehe jadu carrow.


Kärlek på HÖG nivå. från nyår om jag inte minns fel..
(TAGGA nyår 09! kryssning?)


Cityfesten förra året? nejfan.. sommarkväll ?


27 augusti

Jag vill nu varna er för starka scener mina vänner! hehe.. om ni är känsliga ska ni inte kolla på det här klippet. jag beundrar dom som gör det, det är sjukt coolt + att dom är grymt duktiga! det där kan man ju kalla konst.. kanske ska sattsa på det där yrket, vad säger ni? eller rent av kanske göra en? ;) kolla på den ni som vågar! och btw..någon som vet vad låten i bakgrunden heter? skriv ner det isåfall för jag älskar den!!!


Sister Hazel - Your Winter

Tjena raggare! läget fint? jag sitter och loodar och lyssnar på musik som alltid.. Jag sitter jämt med datorn i knät och lyssnar på musik, har MTV på och om det är någon bra låt där så stänger jag av ljuder på datorn och tvärtom, är jag beroende av musik tror ni? Skoldagen har iallafall gått bra idag, inte särskilt lång, skönt somfan! imorron blir det mindre roligare, börjar 08:10 och slutar 15:05... en fredag? lärarna har verkligen inga känslor för andra människors lidande. får hoppas på att det nya schemat blir bättre, iallafall fredagarna! skönt att det är fredag imorron iallafall.. blir en lugn kväll tror jag. grillfest med brudarna osv.. eftersom jag varit eller rättare sagt är sjukt förkyld, ont i halsen och haft feber så har jag lovar morsään att hålla mig borta från alkohol denna helg.. men om då brudarna sitter och dricker så tror ni att jag kommer kunna hålla mig ifrån deen dääär groggen..? jovisst, lita på mig! det återstår att se hur helgen slutar. kan bli trevligt. Idag blir det iallafall lugnt, känner mig inte så pigg som sagt.. Å morsan ska iväg på spa ikväll,, utan mig liksom? vafan är det här, jag förtjänar det mer än någon annan! ellerhur? joo precis.. attans! Aja, världen är inte rättvis tyvärr.. nu ska jag fortsätta att förstöra mina trumhinnor (right?), jag kommer bli döv helt seriöst.. om inte så.. kan jag ju vara lycklig för det! Ha det bra snyggon, själv sitter jag och tittar på resor.. sugen? ja vem är inte det liksom.. redan taggad inför sommaren 2010!!!!!! hehe.. ni ba; vad har hon för problem? eeh.. Aloha!


Guetta is the real shit!

okej vi kan säga att jag är helt beroende av den här låten.. blir man på partyhumör eller blir man? tack herregud att det SNART är helg, redan onsdag imorron.. sen torsdag och sedan den efterlängtade dagen varje vecka... FREDAG! lyssna och njut älskon!


Learning to fly

Tjena snyggon! jag hoppas ni mår toppen. min hals är lite krasslig och min röst är inte den bästa, låter fan som en jävla kråka, mindre sexigt men vad fan gör man.. skolan har börjat och inte SÅ himla roligt, har ju bara hunnit gått tre dagar sen blev det helg, men nu imorron börjar riktiga lektioner enligt schemat vi har fått, dock så kommer vi att få byta schema säkert 500 gånger som förra terminen, men kanske är bra på ett sätt för våra fredagar som vi har nu är inte trevliga.. usch, börjar 8 och slutar vid 3, proppat med lektioner.. dom tråkigaste lektionerna också. suck! men tisdagen kan nog inte bli bättre, då börjar jag vid halv fyra och slutar halv 5, mysig sovmorgon där! Imorron så börjar jag iallafall 9:20 med franska, bli nytt för mig i år eftersom jag läst spanska ända sedan sjuan. så får vi ju se hur de går, hehe.. Hur som helst så ska jag och min familj ha kräftafton ikväll.. måne, hattar, kräftor såklart, snapsar, sånger och massa mys.. är inte så förtjust i dom små djuren om jag ska vara ärlig, så mamma har väl antagligen gjort någon annan mat på sidan.. men får väl käka någon kräfa, sen snapsen dissar jag inte! se upp vänner, kanske kommer en bakis Rebecka till skolan imorgon ;) Förövrigt så fick jag en låt av Fredrik iförrgår. har hört den förut men har liksom inte hört den på hundra år och som vanligt glömmer jag bort vad alla låtar heter.. men så skickade han den till mig, och nu tror jag att jag har lyssnat på den säkert.. 600 gånger på två dagar. JAG ÄLSKAR DEN! tack baby för att du skickade den! Lyssna och njuuuuuut.. kärlek


Zakynthos

Kalispera kära ni! Igår återvände jag tillbaka till Sverige. och nu har jag nyss kommit hem från första skoldagen, visst.. roligt att träffa alla människor som man inte har sett ett skit av i sommar.. men naturligtvis så träffar jag min gamla spanskalärare det första jag gör.. och jag hatar henne, och hon hatar mig.. sorgligt men sant så var hon faktiskt trevlig, konstigt om hon skulle börja tycka om mig efter allt vi bråkat om. jaja, skitsamma.. det är skönt att börja med kortvecka i skolan iallafall.. bara imorron kvar sen helg igen liksom? haha.. perfect! vi fick lappar där alla studiedagar, lov och skit stod, jag har redan skrivit in sommarlovet i almenackan ;) man kan ju inte göra något annat än att längta tyvärr.. kommer inte få flyga iväg mot destinationen som jag älskar mest av allt på ett helt jävla år.. Grekland såklart. Rhodos, Zakynthos.. ååh..  kill me liksom. men vafan, satt och snackade med polarna och två terminer går fan fort, sen har vi bara ett jävla år kvar, sista året, året innan frihet, året då vi är äldst på skolan, året då VI TAR STUDENTEN! Våran blivande klass är Sp2A så idag satt jag, erika och angelica och sjöng 'SP3A shalalalala, SP3A SHALALALALA' och taggade inför studenten.. jaaa. det gäller att öva i tid ;) .. fick även träffa Monika den jäveln idag å fy helvete va underbart det var.. saknat henne sååå.. var så kuul.. underbar dag faktiskt om man bortser från att skolan börjat.. Hur som helst så kom jag ju hem igår från en underbar vecka nere på Zakynthos med mycket sol och bad, underbara kvällar med goda drinkar, roliga människor och grymt mycket humor på HÖG nivå.. blöjchocken liksom.. ni ba vah? ja men det var en dag när vi var på en SJUKT underbar strand med asmycket folk.. iallafall så ligger jag och syrran och solar och så kommer det något på syrrans solstol precis vid hennes fötter.. vi trodde först det var en plastpåse men sen såg vi att de var en blöja. såndär jävla 'up and go' som man drar upp.. tack och lov var den tomm så det var ingen fara. men liksom? var det någon som kastade den eller vadå? det var iallafall hur jävla roligt som helst, tror jag aldrig har skrattat så mycket i mitt liv, syrrans min bara.. haha, orkar knappt prata om det för då får jag nå fel och kan aldrig sluta skratta.. blir väl så att jag sitter på nån lektion och får skrattanfall som vanligt och bli utslängd. sjukt rolig vecka var det iallafall, Zakynthos var uuuuuunderbart! men är ju ändå så, inget slår Rhodos? solgudens ö liksom.. Elli beach.. Men faktiskt, Zakynthos var nog favorit ön efter Rhodos, sjukt fint var det... ska lätt tillbaka nästa år! tänkte lägga upp massa bilder nu.. får hoppas ni älskar bilder för här kommer en del, dock inte i ordning.. men jaja. Enjoy!



Kan huset bli mer grekiskt?


På båten påväg till Smugglers Wreck.


Smugglers Wreck, guuuuuuud va fint det var, helt sjukt..


Kolla vattnet liksom.. fan som Elli på Rhodos.. sååå underbart.


Syrran, jag och två tjejer som vi träffade. Josse och Danielle!


Kardiamou!


jag i vattnet...



syster och jag..


Grekisk juice is the shit.


shotar, shotar, shotar..




Fredda, jag och Ida! förjävligt trevliga prickar.


Bartendern Aldiiiiiiiiii


my ugly feet..


Rebecka, Albin, Danielle, jag och josse..


glassar en dag efter playan!


mojitos is the real shit! love


jag och siiiis again.



jaa.. tungan var där igen.




yessss, tungan var där igen då


syrran, Ida och Karin.. sjukt goa brudar


jag älskar faktiskt melon...


Magic Mushroom.. kanske världens bästa?


vi åkte ifrån det här? vi begick ett grymt stort misstag.. jag åker tillbaka nu tror jag.

ZAKYNTHOS!

Tjeeeena snyggingar! sitter här i uppsala, va dum jag är.. såklart att cissi har en dator! hon lånar ju Thereses lägenhet nu när hon har bott hemma över sommaren.. så det är klart cissi har sin laptop här.. hehe, så nu kan jag skriva här ;) nej men nää.. de blir inget långt inlägg men säger väl bara hej och hejdå så får ni ha det suuuuperbra här.. vi har nyss käkat tacos jag, syrran å cissi.. nu sitter vi och diggar musik och är taggade på att dra ut och göra Uppsala osäkert, vi ska ju upp vid klockan 3 inatt så vi tänkte dra ut , brukar ju bli så att man är hemma ungefär vid den tiden efter en crazy night.. dock så skojjade jag nu.. vissssst är vi suga, men de går icke tyvärr. får bli en annan kväll. vi ska mysa, käka melon och kolla på sällskapsresan! ni vet.. tradition kvällen innan man drar ut och reser.. jaaa, iallafall i vår familj, right sis? :) ha det underbart här nu, jag ska dra mig.. börjar få lite resfeber känner jag,. haha usch.. ni får tänka på mig vid halv 11,11 (alltså halv 10,10 eftersom grekland ligger en timme före oss) för då ligger jag på förmodligen på en strand och schteker asset av mig. grekland heeela nästa sommar? ooh fan ja, gärna för mig.. hänger ni med snyggingar?? jag ska dra mig nu.. ha det uuuunderbart och lev livet sista tiden av sommaren, sen blir det skola, plugg, höst å bajshål. usch.. nej.. nää.. sommar säger jag bara! Men nu ska jag sluta skriva någon gång, peace and I'm out! ses om en vecka älskon :)


Green day - 21 guns

Snyggingar!! Förlåt för inlägget nedan, blev lite överdrivet, blir lite knäpp när jag fått i mig lite dryck.. anyway.. Igår så var jag och syrran ner på derbyt, Djurgården - Hammarby... vilka vann jocke??? ;) hehe. BAJJJJJJEN! yessss. vi var 5 bajjare och 3 djurgårdare.. sjuuukt roligt var det! Har en hel del bilder att visa upp från min helg och dom kommer i detta inlägg, lovar... och jag kan inte fatta.. jag åååker imorgon!! ZAKYNTHOS! Drar till syrrans lägenhet i Uppsala vid halv 4 idag, sedan blir Arlanda vid halv 5 imorgonbitti.. ska åka ner med syrrans polare som jobbar där, perfa! Sommaren är ju fan iprincip slut nu, helt sjukt.. för nu åker jag, sedan kommer jag hem dagen innan skolan börjar, liksom? sommarlovet är sluuut? :( kill me! varför går tiden så fort för? känns som att jag snart kommer att vara 82 år och sitter å glor. roligt. nej förfan.. Wanna be forever young!  Hursomhelst så har inte jag någon tillgång till dator i Uppsala.. så detta blir den sista gången jag skriver innan vi drar iväg, kanske hinner slägga in ett kooort inlägg innan vi åker ner till Uppsala.. men inte hundra. ska försöka för eran skull eftersom ni inte vill något hellre än att läsa min lilla blogg ;) nu kommer bilderna snyggingar! sedan måste jag packa klart så får vi se om jag hinner skriva igen sen.. Annars får ni ha det underbart hemma i sverige älskon. jag kommer ha det sjukt bra nere i Grekland.. hur skulle man inte kunna? men daaah.. det är grekland liksom? :) peace!

Här är bilder från i lördags :) yeeees!

Emmy, Emma och jag!




Bebben & jag, love you honey!


mina trosor lyckas alltid komma med på bild. fuck


ni har säkert märkt att jag älskar att visa min snygga tunga? ;)


yeah yeah..

Alltså.. som vanligt så tar inte jag så många kort, eller jo.. men dom flesta blir helt miffade och suddiga, ser inte ett piss. antingen är det jag som är en usel fotograf eller så är det fel på kameran.. vad tror ni?

Här kommer då dom andra bilderna från gårdagen, dock inte så många kort tillsammans med gänget men ja....


Kan börja med en sjukt snygg bild på bästisen! vafan, av med tröjan ;)


Du med päron, ful tröja!


Sååååja micke!!






HAHA; ingen kommentar!!


mmm, det är skönt att känna pulsen!


BAAAAAAAAAAAAAJJEN!










haha.. suddig bild men skitsamma.. bajjare och djurgårdare funkar inte SÅ bra ihop ;)



Tyvärr den sista bilden för tillfälligt. MÅSTE packa nuuuuuu!! . hörs förmodligen senare snyggingar! =) love you!

tylös sand!


Den här låten är KING! men jag letade dock efter TYLÖ SAND med GYLLENE TIDER men tyvärr hittade jag inte den.. eller så var det jag som letade dåligt.. men får lägga in den här låten istället! meeen ääääääääääääälska GT ! alltid alltid alltid. glömmer aldrig derat konsert sommaren 2004, bästa i mitt liv!

Alkoooohol så in i helvete! löser allting, dock inte men känns så .. imorron drar jag till Stockholm på derbyt. Djurgården - Hammarby. KOM IGEEEEEN BAJEN!!!

YAMAS YAMAS YAMAS YAMAS!!!! miiiiiiiiissss greeeece!!! nästa år såååå. love

How does it feel?



Kanske huuuuuuuur bra som heelst?

kIdS - KiDs - KIDS -





Finns det något sötare?


Dancehall Queen

Kalimera! Jag varnar er vänner, jag känner på mig att jag kommer sitta här och skriva hur mycket som helst nu, känns som jag vill säga allting jag har i skallen men då får ni sitta här och läsa tills ni blir uttråkade.. hehe.. men tar en lite längre text än vanligt iallafall.. Igår var det jättetrevligt.. jag åkte på 5-bussen till Anneli, på bussen trodde jag att min sista stund var kommen för det var så SJUKT jävla varmt, dog nästan, men som tur var blev det bättre när jag klev av bussen. Vi gick först till Hemmakväll och hyrde tre filmer.. 'Pojken i randig pyjamas' och två andra.. en tjejfilm och en skräckis.. kommer inte ihåg vad dom hette nu men skitsamma.. sedan gick vi till ICA och handlade hem massa mat som vi skulle ha till tacosen. mmmm.. vi är kingarna.. kanske vi ska satsa på att bli kockar? och är det någon mer än jag som verkligen älskar guacamole? ni vet avokado blandat med vitlök, tomat å shit.. mmmm. annars ger jag er ett tips att prova det någon gång.. för er som gillar vitlök är det kanon... och eftersom jag är ett stooort fan av vitlök (you know, tzatziki) så är det underbart. dock får man ju en sjukt fräsch andedräkt men sånt man får taa... Jaa.. iallafall när vi hade käkat maten så kollade vi på först filmen, och det blev då pojken i randig pyjamas..herregud vilken bra film.. ni MÅSTE verkligen se den ni som inte redan har sett den! jag har sett den en gång tidigare.. alltså jag finner inga ord, den är så bra.. ni kanske inte förstår vad den handlar om direkt, men judarna hade ju randiga kläder på sig.. och det handlar om hatet mot judar iallafall.. tänker inte skriva en kort sammanfattning av filmen för då kommer jag få skriva hur långt som helst.. men ni får inte missa den filmen, lova mig det. annars.. annars.. vet jag inte vad jag gör.. ni ska veta att den är SJUKT sorglig också, grinar varje gång.. usch. se den!! Sedan gick vi och mötte Micke som kom med halv tio bussen.. sedan kollade vi på tjejfilmen kanske 20 minuter men den sög hästballe så vi bytte och tog skräckisen istället.. var nog roligare för Micke skulle jag tro ;) skräckfilmen var faktiskt helt okej, lite seg och lite konstig men rätt bra ändå.. kommer ju inte ihåg namnet på den men handlade om... jaa.. äh skitsamma. under filmen pimplade vi cooola som faaaen också,. Morsan och syrran kom och hämtade mig vid typ 12 nångång, då åkte Micke med.. så vi diskuterade allting i bilen hem.. vi börjar i samma klass nu till hösten eftersom vi både har valt samma inriktning, sam-ekonomi. fatta... jag har gått med Micke sedan dagis till 6;an.. och nu 2;an och 3;an på gymnasiet.. blir ju perfekt det här! Iallafall så lovade vi varandra (eftersom vi både inte skötte skolan så bra nu första året) att vi ska kämpa tillsammans..vara bäst, och vi kommer självklart att lyckas! tur att jag har han då iallafall.. redan börjat planera vad vi ska göra för produkt till vårat eget företag vi ska driva i trean.. får vi väl se om vi lyckas och bli rika på det ;) We will succeed! Sedan så började vi snacka om fotboll och allting och då försökte han dra med mig till Stockholm på söndag.. derbyt mellan Hammarby och Djurgården.. haha.. så jag vart ju naturligtvis laddad så när syrran slutar idag så ska vi boka och hoppas på att biljetter där och till sgs bussen finns kvar.. förmodligen sååå åker både jag och syrran med.. yessssss! eftersom vi drar till Zakynthos på tisdag så gör vi så att om vi nu åker ner till Stockholm så kommer vi hem söndagnatt, sedan måste vi packa under natten, och sedan drar vi härifrån till syrrans lägenhet vid 4 på eftermiddagen på måndag.. sen på tisdagmorgon vid 4 skjutsar syrrans polare ner oss till Arlanda så vi är väl där vid fem och checkar in då eftersom planet går 06:15.. åååh gud va jag längtar!! sista veckan på lovet, utomlandas, Grekland, bara med syrran, KAN DET BLI BÄTTRE??? nääääääj.. åh sen börjar ju skolan jaaa.. men vafan, nu har jag Micke, det här kommer bli sjukt bra.. snaaart står vi på kullen och kastar mössorna i luften ;)...




Ikväll blir det iallafall en lugn kväll hemma med familjen.. sista innan vi drar iväg jag och syrran.. morsan och farsan ska iväg till Eskilstuna imorgon till några vänner vi mötte på Rhodos förra året.. så blir en sista familjekväll idag på sommarlovet.. men vafan, bara för att sommarlovet är slut så är det inte slut på grillkvällarna direkt, neeej fan heller.. dom fortsätter enda in i december.. jaaa. våran familj grillade faktiskt på nyår ett år.. är vi sjuk eller är vi? oh yes... men har faktiskt några polare som tjatar att jag ska hänga med på grillparty idag.. alkohol naturligtvis, men tror jag tackar nej faktiskt.. känns som att jag bara vill ha en sista kväll med familjen =) .. det bästa ändå liksom. skulle nog åka ut senare och bada också, senare ikväll.. Hursomhelst... imorron ska jag träffa Anneli igen, vi ska kika på Bengan och polarna från Uppsala som kommer hit och ska spela innebandy match mot vårat lag Aston.. hehe.. good luck grabbar! och sen mååååste jag paaaaaacka efter det. sen hem och fixa mig och sen paaarty sista gången i Sverige på det underbara sommarlovet! åhnej.. äh vafan.. sommaren 2009 har varit SJUUUUUUUUUUUUUKT jävla underbar! London, Kreta, Zakynthos, vänner, fester, familjen och alla andra äventyr.. äääälska sommaren! jag är redan laddad inför 2010 ;) Nuuuuu, SOOOOOOL!

Time to pretend..


En sjukt het bild på Micke och mig när jag slickar i hans hand? ja tydligen.
(ja jag vet ,det ser ut som jag tar mig mellan benen men det var absolut inte det jag gjorde, )

Jag och Anneli hade sjukt roligt igår.. vi drog från festen på en gång (ingen kommentar) så vi drog iväg med Micke och Patrik istället, var grymt mycket roligare. dock knäppte vi inte så många kort tyvärr... först drog vi hem till mig å spelade kort , hehe.. var ju roligt om man säger så. sen drog vi vidare till Micke där Jocke, Sköld, Lumpan, Pg, och Svesse var och spelade fifa eller nått.. jaa ni vet ju säkert vad det är. såå vi la oss och kikade på film istället.. sen kom det andra gänget med Jocke och alla in till oss istället så vi blev några stycken. Vid 3 ungefär började jag och Anneli dra oss hemmåt, så micke följde med och så var vi en bit utanför mig och snackade tills klockan var halv fem, haha.. sen somnade både jag och Anneli hur fort som helst. hon sov här gumman.. faktiskt inte så farligt bakis idag, lätt betongkepa bara annars luuuugnt. sjukt skönt! Nu håller jag på och fixar mig för jag ska ta fem bussen in till Anneli i Gävle.. vi ska laga mat tillsammans och hyra massa filmer och bara mysa ikväll.. senare skulle Micke kika förbi också. känner på mig att det blir en toppenkväll! Ha det fint nu snyggingar, jag ska dra mig... PUSS

Uno, dos, tres, cuatro..



Nuuu drar älsklings Anneli och jag uuut på paaarty! Watch out Sandviken ;) YAMAS!

KIDS



Behöver jag säga mer än MGMT?

The O.C

Godkväll pungisar, vad har ni för er en natt som denna? själv sitter jag uppe här i min ensamhet och kikar på världens bästa serie.. vilken kan det vara.. det är väl en självklarhet att det är OC! herregud.. finns ju förfan inget bättre.. hade en period när jag verkligen var HELT JÄVLA GALEN i det, kollade MINST påå 4 avsnitt om dagen i säkert... 4,5 månader! det är ju så att det inte blir mycket tid till film osv på sommarkvällarna nu, speciellt inte när det är fint väder.. men nu till hösten så kommer jag nog in i mitt beroende igen, hehe.. varm chocklad framför OC... ooohyes! men tyvärr så har nog jag det en aning jobbigt i skolan är jag rädd.. men kommer väl dagar när jag är helt pluggfri får jag hoppas.. annars är jag nog tvungen att göra min familj och mina vänner olycklig genom att hänga mig själv :) ha en bra kväll vänner! PEACE



- Who are you?
-Whoever you want me to be..


Uppsala!

Kalispera! tänkte nu, äntligen slänga upp några bilder från min och Annelis tripp till Uppsala.. det var grymt måste jag säga.. verkligen treeevligt. sååå.. enjoy the pics! :)


Jag och älsklingen i syrrans lägenhet innan vi drog uuuuut!


tror inte att jag och Anneli är så bra på att hålla ordning på våra saker, hehe


Världens starkaste kvinna, eller hur var det? ;)


Laddade?? ... all in !


är jag het eller är jag het? .. faktiskt sorgligt om jag ska vara ärlig..


snyggingar!


puss på bengan! ;)


förlåt Rikard.. men tror att jag snor din rosa mössa :)


Det var dom.. blev tyvärr inte så många fler bilder knäppta, vad jag vet iallafall? får väl ta fler en annan gång. som ni vet är jag en rätt dålig fotograf när jag kommer in i dimman :) ..  hoppas ni mår bra stjärnor, alla här hemma hos mig har gått och lagt sig, ungefär som vanligt. så jag sitter här i min ensamhet och fular mig och kollar på nå skit på tv;n, men har stängt av ljudet och ersätter skiten på tv;n med dunka-musik istället.. ooooyes! tyvärr på en alldeles för låg nivå eftersom dom sover här uppe men,.. tar igen det imorgon istället! Imorron är morsan ledig, eller förrestern så är hon ledig hela veckan kom jag på, så jag, morsan å sis drar ut på shopping.. jag och syrran måste inhandla lite saker inför våran reeeeeeeesa.. ååh tänk om en vecka.. då är jag nere i Grekland igen, tack gode guuuuuud. men skithål också, sen börjar skolan åh fyfan.. måste försöka lägga ner mer tid på skolan det här året, så är det bara.. har redan laddat upp med massa block, pennor, almenacka å skit som jag och morsan köpte idag.. jaaaa.. det är ju inte kul men vad fan ska man göra? är bara att liiiida sig igenom dom två åren som är kvar å sen ska jag ut och se väääärlden! känns som att jag skulle kunna sitta här och skriva hela natten för är inte ett dugg jävla trött, men om jag gör det så får jag kramp i fingrarna så därför ska jag sluta nuuuu.. hörs imorron pungskallar.. pöööözzzzzz!


David Guetta ft. AKON



Nu har nästan alla redan lagt ut och tjatat om den här låten så jag kommer lite efter.. hehe, men skitsamma.. känns som att jag är tvungen att lägga ut den eftersom den ständigt spelas i mina högtalare. undra om mina grannar gillar mig. två kingar har gått ihop och gjort en sjukt bra låt.. David Guetta är ju kanske bääst? men ändå.. jag säger bara A K O N.. slänger in några fler låtar från kungarna på en gång.. When love takes over och Beautiful.. omg...  love

  

   

Don't look back into the sun



Godmorgon faaans! jag är uppe tidigt idag, eller tidigt... klockan är ju faktiskt snart halv 11..Vad faan händer idag? jag har inte en aning om vad jag ska göra.. kolla film? sola? haha jovisst Rebecka.. nej men faktiskt så är det ju liiiite sol idag, men är väl förmodligen ingen värme. på eftermiddagen vet jag iallafall att jag och morsan ska dra på lite shopping. måste kika lite och köpa nytt, nya tygskor måste jag ha också, sällan jag skitar ner mina, är ju förmodligen inte så konstigt när jag går i dom när det är blött och spöregn. Imorron har jag hört rykten om att min vän E har fest, om jag inte hört fel så låter det ju lovande ;) en fest på en tisdag? yesssss! Imorgon så ska förmodligen jag och sis åka ut på shopping igen, vi drar ju utomlands snart! gud va fort det går, snart börjar jag i skolan igen. kill me!  meeen.. det är ju tyvärr så att man måste fortsätta och gå vidare för att få lov igen. dock längtar jag inte speciellt efter nästa lov, höstlovet, för då ska jag nämligen få mina jävla halsmandlar bort opererade. meeen.. får väl se fram emot helgerna istället, och jullovet, haha.. okej det är ju hur långt kvar som helst men tiden går faktiskt fort. snart är det sommarlov igen ;) nej men man får se fram emot helgerna som sagt.. är som jag alltid brukar säga första lektionen på måndagmorgon och alla skrattar: Äh vafan, snart är det fredag! ... right Erika ? ;) ååh herregud.. nej nu får jag panik vill inte börja igen. vill allllllllltid ha sommarlov. hela tiden. alltid sommar alltid soooooool! någon som flyttar med mig till GREKLAND? skulle ju vara underbart! nu har jag bara skrivit och nu har ni en liten ointressant text att läsa snyggingar. jag ska dra mig moot tv;n och mooooot soffan.. höööörs!

Welcome to the club



Meeeen kääääärlek vaaaahh...

Sexy bitch

Jag och Anneli hade det skitroligt i uppsala, fick äntligen träffa bengiiiiiiiiiiiii! :)  blev lite mycket igår så jag känner mig inte sådär jättepigg om jag säger så. känns som jag aldrig mer vill dricka alkohol. brukar ju lååta så. hehe. tur att jag har dig Anneli.. du är underbar. love you gummmmmman :) nej nu ska jag ligga och titta på en bra film, bara slöa i soffan heeeeela dagen.  hörs.. nån gång, inte idag.. imorron! pusssssss


MGMT

Nuuu snart drar jag och Anneli till Uppsala. hoppas ni får en underbar lördagkväll fina <3 peace!


Uppsaaaala..

Halloj snyggingar. Allt bra? jag mår toppen, lördag och fint väder, heheh, not. kukland. tur att jag snart drar utomlands! värsta mardrömmen skulle ju vara att det regnade hela veckan man var nere på Zakynthos. då tar jag livet av mig. usch va hemskt. lämnar regniga Sverige och kommer ner till Grekland och får samma väder, haha nej men det får ju inte hända, ingen stor risk så det är tuuur. Igår var jag med Liiina, kikade på en skräckfilm som heter Timber Falls, har sett den förr och sjukt bra är den, hyr den! vi blev lite smårädda där ett tag men tur att vi hade hennes syrras hund med oss, hehe.. Idag ska jag packa lite, senare drar jag till gävle och möter upp Anneli, sedan drar vi ner till Uppsala! ska bli sjukt roligt. Vi kommer äga sönder stan älskling! Men nuuu, duusch. ha en fin dag vänner!


RSS 2.0