bakisX2.com idag



ååh, döda mig ungefär... jag är helt kass idag.. så jag tänker iiiiiinte blogga.. film och mys hela dagen. Hoppas ni mår bättre än jag snyggingar, PUSS!


bakis.com



Halloooj snyggingar! lääget? det är kanon med mig, förutom att mitt huvve dunkar från allt rödvin igår. Men det var sjukt roligt igår.. Tack bruuudar, u fuckin' rock my woooorld! Vi gjorde tacos, drack rödvin, kikade på film och sjöng singstar.. kollade även på sjukt roligt klipp på youtube där på slutet, fyyfan.. skrattade så jag fick ont i magen.. snart ska jag, mami, papi och sis hem till mormor och morfar på fika, semlor.. mmmmm.. OM jag ska äta fler än en!! Sen kommer Anneli hit, blir party ikväll.. en kompis har inflyttningsfest och det missar man inte.. blir mys sådär de. Vi höööörs älsklingar för nu ska jag fetta semlor!

hemma från shoppiiing


Daaaamn, va jag längtar till Winnerbäcks konsert i sommar!!!!!

Halloj snyggon! kom nyss hem från shopping med morsan och syrran. Köpte en skjorta och två linnen, ingen storshopping direkt men bättre än inget ;) .. hur är läget med er? hoppas det är kanooon.. själv är min förkylning inte riktigt bra än, jag är äkkligt täppt och har huvudvärk och är torr i munn? på grund av det.. hatar att vara täppt, jag får paniiiik. jag kan inte använda nässpray heller, det har jag redan förbrukat typ.. men hur som helst.. ikväll skulle jag egentligen gått på Snabba Cash... igen ;)... 4:e gången.. men det blev dock inget, så jag har hyrt film med familjen istället, kanske är lika myyys det.. Skönt att det bara är EN dag kvar till helgen, har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra.. eller imorron ska jag till Gävle och umgås med Anneli och Linn.. filmmys sådär... lördag vet jag inte,, kankse fest? kanske snabba cash? ;) we'll see... nu... KÄK!! pusss

finns absolut ingenting bättre!












ni kanske ser vad jag längtar till? aaah.. SOMMAREN! fyyfan, det är ju snöstorm i Sandviken idag, vill inte ens gå ut, bara gräva ner mig och vakna upp när maj, juni, juli, augusti börjar!!!!! vill vara på en strand i Grekland, ha sand mellan tårna, saltvatten i håret, känna doften av solkräm, grillas av solen, vara brun, ha galna utekvällar med underbara vänner, fina solnedgångar, dunka partymusik på högsta volym så grannarna blir störda (det gör jag året om men ändå ;)), äta grillat,....mmmmmmmm ge mig allt det där NU tack!

paket från H&M

 
 

äntligen kom mitt paket från H&M idag.. dock så fick jag inte alla saker jag beställde, allt hade inte kommit än så då har jag något mer att se fram emot närmare våren.. bilderna ovanför är iallafall några av sakerna jag fick hem (inte samma färger på klänningen och topparna men..) iallafall.. jag älskar verkligen leopardbikinin!!!! den kommer bli het i sommar när man blir bruuun.. :) nu måste jag sätta mig och plugga franska, jaa.. jag önskar jag skämtade! men så ere, tre prov nästa vecka + en uppsats som ska vara inne.. men är en liiiiiten ljusglimta iallafall för jag har studiedag på onsdag, vilket menas att jag är ledig.. vilket menas sovmorgon, vilket menas shoppingdag ;)

Jag fatta allt och ingenting, där stod ju du som alltid skulle va min..



jag är leeeeedig idaaag!
guud va skönt det är.. vaknade vid halv 11 och sen har jag pluggat lite.. okej, ja, jättelite.. men försökte iallafall, ska försöka mer sen... men nu sitter jag iallafall här vid min underbara dator! Syrran kommer hem ikväll också, blir hemma över helgen och åker tillbaka på söndag, känns ju inte helt fel liksom.. nej men så min kväll består av pluggning, dator, mys med syrran, mammi och pappi.. hur härligt är inte det? okej, ta bort plugget så är det super. nu ska jag gliiiiida ner och fixa något att käka, magen kurrar.. hehe, PUSS

flashback



Godmorgon snyggingar!
här sitter jag och är sjukt jävla trött, det borde vara förbjudet att gå upp såhär tidigt (förutom när man ska ut och resa ;)). Som sagt så har jag ju fått nytt schema nu på vårterminen och det är inte såå roligt om jag säger såå, torsdagar ser jag fram emot iallafall, för dom är bra! börjar vid typ 12, och slutar 2, bara två lektioner. suuper. Hur som helst... jag och aya var ju på Snabba cash igår.. igen! nu har jag sett den 3 gånger, haha.. och eftersom vi ändå har biobiljetter som går ut den 29:e så tänkte jag kolla med syrran om hon ville gå IGEN med mig på torsdag när hon kommer hem. piggar upp veckan sådär lite gran ;).. hoppas ni mååår underbart och att ni inte är lika trött som jag (känns som att jag fortfarande sover..?), eller vänta...finns det någon som är pigg vid den här tiden....?

fun & games



igår blev det party
, inte den roligaste kvällen jag haft men helt okej! Huvvet är lite tungt idag även fast jag inte drack så mycket, är väl rödvinet? ;d .. och vad gör jag idag då? Aya kommer hit snart, sen ikväll ska vi dra in till Gävle och käka på MAX och efter det vid 18:30 ska vi på bio!! kan ni gissa vilken? ah precis, SNABBA CASH ;) haha... I know, ni måste ju tro att jag har nå fel som går och ser en bio tre gånger. men om man gillar den så why not? + att jag älskar att gå på bio! kommer väl runt hem 9, halv 10 och då är det ju JOHAN FALK på tv, perfect.. För övrigt så har vi fått nytt schema nu till vårterminen, och jag ser ju inte direkt fram emot den om jag säger så, världen sämsta schema.. eller okej, inte världens sämsta men det är iallafall sämst! Men aaaah.. jag ska ju utomlands snart så jag får se det som en ljuspunkt, har något att se fram emot :) hoppas ni mår toppen iallafall. jag ska försöka komma in i bloggandet nu igen.. har ju inte speciellt många besökare om jag säger så och jag vet inte hur jag ska göra för att få det heller.. är väl bara att inse.. några är populära och andra är.. sopor? Kenza får typ 100-200 kommentarer varje dag och jag är glad om jag får 1 ;) aaah.. livet är ju orättvist!


kan inte soooova...



jaaa.. här sitter jag i min ensamhet och inte kan sova.. eller jag har inte ens försökt, men ska väl göra det förmodar jag, men jag ska vara hemma från skolan imorron också eftersom jag inte är pigg än, så jag kan ju soooova ut imorron ;) hehe... iallafall så tänker jag nog försöööka sova ändå, är rätt trött märker jag, och känner att det här blev ett suuuuper roligt inlägg också, bra rebecka! pusssss och god natt!

Hoffmaestro is thaa shit


jag kan bara inte sluta att ÄLSKA den här låten!
säger bara HOFFMAESTRO

jag är sjuuuuk... ont i halsen som fan och har blivit förkyld.. men är väl på bättringsvägen I guess.. var hemma från skolan igår, blir hemma idag och imorron också. Så får vi hoppas jag är frisk på torsdag, för i helgen ska jag på party!! I helgen så hade ju SNABBA CASH premiär, och jag gick ju såklart ;) både fredag och lördag, haha.. ÄKKLIGT BRA VAR DEN!! jag säger bara Joel "JW" Kinnaman, omg... love him! Jorge är ju inte heller SÅ dum,.. ni mååste bara se den snyggingar, den är värd pengarna, promise.. Och vad gör jag idag då? jaaa, det är en bra fråga.. sitter ju här framför min älskade dator och hänger nu, och har ingen aning om vad jag ska göra.. Knarka alvedon och halstabletter vore en bra idé så tror jag kör på den,.. egentligen borde jag plugga eftersom jag har ett stor franskaprov på torsdag, men orkar jag? nee... just det, får göra det ikväll, imorron... eller nått.. hur som helst så ska jag iallafall dra mig neråt nu.. och jag LOVAR att jag ska bli bättre att skriva i bloggen igen, ge mig lite tid bara ;) hoppas ni mår suuuper! PUSSSS

snabba pengar



men fyyfan va kallt det är, det är inte normalt? jag vill ha värme och sommar!!! eller visst ja... ska ju ner till solen om typ 1½ månad ;) .. guuuuuuuud va jag längtar! Snart är en vecka avklarad i skolan, vilket menas att det snart är helg! I helgen blir det BIO både på fredag och lördag... Snabba cash har ju premiär på fredag!!! det kankse jag skrev i inlägget nedan men skitsamma. så på fredag ska jag på den med Carlström, och lördag kommer syrran hem så då ska vi gå på den. jag har liksom inget emot att se den två gånger eftersom jag är 99% säker på att den är HUR bra som helst och att jag kommer bli galen i det.. KINNAMAN är ju med liksom? ååh, den snyggingen, kill me! Hur som helst, skolan gick bra idag, lite dryga lektioner idag bara men annars är allt okej. Ikväll kommer Carlis hit, ska kika film och snacka om resan osv.. mys sådär det. Hoppas ni mår toppen sockertoppar!

Egypt here we come!





förlåååååååt att jag inte har skrivit, tror inte att ni har saknar mig SÅ mycket ;) hehe..
idag börjar skolan igen, känns lite tungt faktiskt, meeeeen... det är ju så att man måste gå vidare för att få lov igen. Och nu har jag ju faktiskt något att längta efter, för jag och Carlström har BOKAT REEEESA!!!! vi åker till Egypten 4 mars, åh jag längtar så jag kan dööö! vi kommer ha suuuperkul,. Har någon av er varit i Egypten snyggingar? Vi ska bo i Hurghada iallafall, tror det är rätt bra där vad jag har hört iallafall. Om ni varit där, ge mig gääärna några tips.. Om det finns några bra uteställen/barer, stränder, vart man kan rida kamel osv. (kan man väl göra på flera ställen men ja...) haha. Lämna gääärna kommentarer och hjälp mig!! :) nu ska jag kika på film innan jag drar till skolan, dryyygt. men vafan, snart är det fredag ;) kämpa på snyggingar! PUSSS

ayiiiiis



måste bara säga GRATTIS till min älskade, underbara, fina, bästa kusin Sara "Aya" Brodin som fyller 20 år idag!!!! jag drar på kalas dit nuuu, du kanske inte vet hur mycket jag älskar dig hjärtat??? :) så hääääääääääääääääär mycket! forever you and me!

pics pics pics

här kommer dååå några av bilderna från nyyyår!! :)


jenna, jag och anneli :)



mina sötisar, hur fina är dom inte??



vi är helt normala, i know..













okej..... jag är inte lika CP som jag ser ut.. eller okej, kanske.









okej, ni fick se nååågra iallafall ;D ,. nu ska jag hoppa in i duschen, sen dra ner på stan och hyra film med Carlströöööm.. mys ikväll, så ska vi kolla på resor, och förhoppningsvis boka ;) ha det toppen fans! pusss

life is just a game



heeej älsklingar!
jag hade suuuuuuuper kul på nyår, mådde dock inte SÅ jäkla bra igår, men idag är jag fit for fight igen ;) mormor och morfar kommer snart hit och käkar! mys.. igår var jag bara hemma, vi käkade julbord för sista gången, tog en snaps och kändes som magen skulle vända sig, så hm njaaae... inget mer alkohol än det igår blev det, och inte idag heller? kanske, men nej. måste ju bara säga.... NÄR SKA DET SLUTA SNÖÖÖÖÖA??? alltså, det här är sjukt, men det är ju typiskt Sverige. allt eller inget. nu är julen över, då man vill ha snö och kallt.. nu kommer dom tre tråkigaste månaderna,. jag vill ha sommmmmar!!! men, är väl bara att hoppas på att det sluta snaaart..... hm.. hoppas ni hade en superbra kväll på nyår och att ni haft en bra början på det nya året vänner! det är ju bra att man börjar det nya året med att vara bakis, men det är ju bara nyår en gång om året så då får man må piss, hehe.. jag tänkte visa lite bilder för er, men jag lägger in senare.. eftersom mormor och morfar kommer NUUU ;) PÖÖÖÖÖÖÖSSS

RSS 2.0