Zakynthos here we come!

Ooooyes! Nu är det bokat och klart. det blev inte underbara Rhodos. jag och syrran drar till Zakynthos istället, men det kan inte bli bättre. har alltid velat åka dit, verkar vara så sjukt fint. Vi drar den 11;e augusti och kommer hem den 18;e, dagen innan jag börjar skolan, perfekt! sista veckan på sommarlovet kommer bli FÖR härlig! Looove you sis! och faktiskt, satt och funderade nu, det är ju inte alls långt kvar till den 11;e... guuud, jag åker ju snart. måste packa!! 


Kolla, ser det inte hääärligt ut? Detta är en strand som heter Smugglers wreck som vi ska åka till. Zakynthos är känd för den fina stranden.. åååh jag längtar redan..

jag och syrran förra året på Rhodos!

use somebody

Godmorgon fyllon. tänkte slänga in lite bilder från i onsdags.. var jääävligt roligt i, gick som det gick men det var hur nice som helst. mååååste göras om snaaaaaaart! Hoppas ni mår bra snyggon, jag är liiiite trött, men vafan. sova får man göra i graven. Enjoy the pics!













love!

When love takes over..

Här kommer några blilder från kvällen med Anneli i måndags och shoppingen med aya igår. det var underbart roligt, tack för igår hjärtat! hadet det sjukt roligt, får vi ta igen nu snaaaaart. ikväll blir det grillparty med familjen, hane, aya och henkie! sedan paaarty och sommarkväll med anneli och folk, laddad till tuuusen! all in ;)


Vi gjorde gooda drinkar. blir nog bartendrar av oss ;)


Vi blev hungriga och beställde keeeeeebab. mumma


ni kanske funderar varför vi är utan skor och har skorna i händerna,
blir ju så på sommaren att man får skavsår. det är rebecka gustavsssssson expert på!


Lite snyggare, lite bättre, lite vassare!







Det var dom bilderna, Anneli har en del också. och som ni vet så är jag dålig att ta kort, sorgligt nog JÄMT på festligheter osv, jag glömmer jämt bort när jag kommer in i dimman. när jag är hemma så går jag typ å knäpper på allting, ? typiskt.. ska bättre mig, bara för det ska jag inte göra något annat än att bara knäppa MASSA kort ikväll i Gävle, så får ni se :)


Kupolen är heeelt peeeerfa, diggar det till tusen!


Älskling!


Vi käkade kycklingpaj. huuuuuur jävla gott som helst var det.


ja vad säger man..?` herregud


Sedan DUNKADE vi förjävligt bra musik heeeela vägen hem, lovely

Borlänge!

Godmorgon segskallar. vad har ni för er? haha dom flesta av er sover nog fortfarande, bara jag som är  SÅ morgonpigg ;) nooot.. men man får faktiskt pallra sig upp när man ska iväg på shopping. ska ju till lagret och kupolen med ayisen idag, ska bli grymt mysigt att åka med henne på shopping helt själv, bort från sandviken. jaaa... ett tag iallafall.. Igår var jag som sagt med Anneli, åååh det var så roligt! knäppte massa kort så jag visar er oss snyggingar sen ;) var hemma hos henne, hade god dryck, fixade häftiga drinkar med annanas, hallon och ni vet.. sån där snygg stjärnfrukt som smakar skit men är hur snygg som helst.? speciellt att ha när man gör drinkar. sedan gick vi ut lite på stan å tokade oss, sedan drog vi hem till hennes polare Emma, Emmy och en kille, Johan? Jonas?`oj ursäkta men kommer inte ihåg vad han hette.. ja ni vet mitt jäävla minne. trevlig var han iallafall. så det var kuuul, synd att jag inte hann vara där så länge , papsen kom och hämtade mig i Gävle vid typ 1 nångång, annars hade jag nog aldrig orkat upp imorse. nej nu ringde aya nysss och sa att hon var på ingång så nu måste jag dra mig. ha en underbar dag vänner. för det ska jag ha med goood matsäck (som jag fixat, damn aya, hoppas du gillar det annars jääälar ;)) shopping och mycket skratt! PUSSSS på er.


Ljudet av ett <3 behöver ljudet av ett annat <3

Halloj muppar.. hoppas allt är kanon med er. jag är lite deppig för det här JÄVLA vädret som är här i Sverige..sommaren börjar lida mot sitt slut och skolan börjar snart igen, åhfyfan va jag INTE längtar.. usch, sommarlovet går för fört, tycker lärarna borde införa ett sommarlov som MINST ett halvår.. eller? ;) annars är det kanon med mig förutom de små detaljerna.. Ikväll ska jag in till gävle och träffa underbaringen Anneli som jag inte träffat på miljoner år.. eller nja inte så länge men har inte träffat människan sedan sista april.. och det är ju FÖR länge. men ikväll nuså... det blir väl förmodligen några fler som kommer förmodar jag. det blir spel, alkohol och annat mys, perfect...är laddad till tusen! och imorgon blir det lager 157 och kupolen med älskade aya. kanon med lite shopping, det behöver jag. Nu ska jag hoppa in i duschen sedan fixa mig inför kvällen. Hoppas ni får det lika bra som jag kommer få det, ni kan ju försöka iallafall ;) älskar er snyggon!


trööööksööööööndag

Tjenare pundare! nu är jag hemma från skutskär och sköönt som fAAAAn är det eftersom det är typ miljoner mygg där mina kusiner bor, imorron är väl mina ben och armar helt svullna och ser fittiga ut. sånt man får ta av dom där jävlarna, åh hata mygg! Jaja... annars var det en trevlig dag! ikväll blir jag bara hemma, jag orkar inte göra nått, så lat i know! Film, popcorn och mys med familjen och min kusin aya. lovat syrran att jag ska pierca örat på henne också, de är ett jääävla tjat ;) är väl bäst jag gör det, hehe.. slänger upp lite bilder på min dag.. mindre vackra men stå ut! tyvärr fick jag ju ingen bild på tårtjäveln, det man vill åt men skitsamma. var iallafall princesstårta. you all know how it's look like! förövrigt är jag GALEN i låten Emma-Lee med Johan Palm, gillar inte han annars men den låten är grym.. någon mer som håller med?







God mat fick vi iallafall,


siiiis gillar peace tecknet!


pappi, min kusin jossan och hennes farmor Karin


hahah... mamma och min kusin Johannes


syrran igen, min farbror Bosse och papsen


Pappa var glad och posar med sitt vin han fick, hehöha.


Min faster Ann-Sofi koncentrerar sig, haha alltid lika kul, humor.


Min farmor!


och en avslutande bild på muppen själv..

men ursäkta.. ni måste erkänna att ni verkligen ÄLSKADE mina egobiler som jag knäppte på resan dit, är jag inte söt? ;) NAAAAAAAT ungefäääääääär. hehehehehhööhöhöhhahaha nu blir det film.. ni märker att jag är rastlös på sättet jag skriver.. vill inte skrämma iväg er från min blogg kära vänner! såååååå.... gooodbye!

Emma-Lee




Nu drar jag iväg på släktkalas... hoppas ni får en fin dag vänner! hörs senare :) peace

Hål i näääsan..

Baaaabes, ska jag ta hål i näsan?? jag vill så gärna. skulle jag passa i det? en liten glitterpärla.. skriv vad ni tycker!! :) help me..


Ayis + Beccisss is the shit!

Hallå stekare! Hoppas läget är fint.. jag har haft en heldag med min kära kusin aya. Igår så skulle vi egentligen in till gävle och in på sommarkväll.. men drack tyvärr lite för mycket av det goda. inte så mycket men starkt. om ni vet absint så.. njaa, tror inte jag dricker det igen efter igår.. drack det förr med ante och thommy, men var ju inte alls mycket. och tro mig, jag tog inte mer än 3 shotar igår och har nog aldrig varit så full.. (köpte dock hem en sådan flaska på 60% från Kreta så är väl bara å dricka och se glad ut, tror att jag kommer få många hjärnceller kvar ;)) så det blidde ingen sommarkväll för mig..aya och viktoria som jag skulle in med fick skjutsa hem mig på en gång, sov hos aya eftersom mamma, pappa och syrran var borta. så tack att jag har dig aya, du är guld värld.. hade nog inte gått så hemskt bra utan dig :) jaja., sånt som händer. Nu har jag berättat helt ointressanta saker här också men vad jag skulle komma till var att jag sov hos aya och vaknade upp där, sedan tvättade vi hennes bil, fikade, käkade lunch, handlade inne på IKEA... sedan drog vi hem hit å fixade käk till mamma&pappa.. slägger upp en bild på det sen, det blev förjävligt gott.. aya och jag kan det där vi! Nu har ungen åkt hem och vi ska ses imorgon igen förmodligen, senare mot kvällen då ska jag vara med Eriiiiika.. blir fint det.. men nu snart ikväll så kommer Charlie och Lumpan hit för att kolla på film.. vet inte om vi ska göra det än men brukar alltid bli så därför skriver jag det. hehe.. förövrigt så funderar jag på om jag ska ta hål i näsan... inte någon ring eller så, inte min stil.. men en liten glitterpärla på vänsta sidan.. skulle det vara snyggt, skulle jag passa i det.. vad tycker niiii?? :) Keep in touch snyggon! 


Kretaaaa

Här kommer en del bilder från Kreta snyggingar, enjoy! :)


Tror att min flygrädsla börjar gå över, mysigt som fan jue..


Jag och mamma drog en jägershot klockan 06:30 innan planet skulle gå,
så de ska va!


Jag och lillen vid poolen, för mörk bild egentligen eftersom man inte ser ett skit, men skitsamma


Nattbad är bara ett mååååste..


Greksallad, tzatziki, gyros, moussaka, souvlaki.. finns det något bättre? njaa tror inte de.


Strandtennis is the shit!


Ayis, moster, henkie, papsen och mamsen..


Aya, jag och plutten i Chania!


Jag med en San Francisco i handen.


Pappa och mamma utanför hotellet..


Pappa och jag tar ett dopp i de blå, nästan fööör härligt. älska medelhavet.


forever..


våran släkt verkar ha någon dragningskraft att sätta allting på huvvet, här har ni moster & mamma!


Pappa är nog den som slår alla rekord, kanske är det för att han vill dölja flinten? love my daddy!


HAHAHAHAHA, förlåt älskling men jag måste ;) här har ni då Sara Brodin, min älskade kusin!


Förkrök på balkongen, ni ser att det är jävligt bra drag ;)


Matheus, jag och Christos. vääärldens bästa killar som jobbar på vääärldens bästa restaurang!
(och ja, jag ser allmänt sepe ut jag vet, är man mupp så är man)


Strawberry Daiquiri... mmmm


Kanske världens godaste glass?


Naw, tjockisen..undra om hon var fet eller väntade barn. skitsamma. visst är min tjockis söt?


Den underbara stranden..dock slår inget Rhodos turkosa vatten!


Schtekaren själv!


Kanske godaste yoghurten?


Jävlar att det är vatten eller nå skit på linsen, och visst har jag GRYMT snygga fötter? hata fötter!


vill inte åka heeeeeeeeeeeeem...


mmm.. bruna å fina!


Bye Crete, see you next year!

Chris Brown



Det är ett jääävla tjat om Chris Brown och Rihanna hela tiden, blir rätt trött på allt de där.. men i den här videon när Chris pratar så tror jag faktiskt på det han säger, allting verkar komma från hjärtat, tycker jag iallafall det låter som, det ser ut som han menar det verkligen. jag står inte på någons sida.. inte så insatt heller.. men jag har länge varit ett stor fan både av Rihanna och Chris. Visst, Chris Brown gjorde helt fel, ingen förtjänar att bli slagen, vad man än har gjort, ingen.. man får inte slå någon.. + att det är så fegt att gå på kvinnor, alla kvinnor som blir misshandlade, fyfan.. finns många svin till killar tyvärr, men även svin till kvinnor ju, haha.. anyway, peace. Rihanna och Chris Brown, ni är båda älskad av mig!

Pearl Harbor

Halloj schtekare, orkar inte lägga upp några bilder idag, ni får klara er.. har lagt in några på min bilddagbok och nån enstaka på fejjan.. så om ni har antingen bilddagboken eller facebook så kan ni gärna lägga till mig som vän där. Rebecka Gustavsson på facebook, och reb3ckaa på bilddagboken. adda gärna snyggon.. just nu sitter jag och dricker päronsaft och käkar popcorn och kollar på världens bästa film med familjen. världens bästa film är ju självklart pearl harbor, käääääääääärlek till filmjäveln, konstigt att dvd-filmen inte har pajjat så många gånger jag har kollat på den. tröttnar aldrig på den, sjukt. neeej, kika in bilddagboken tycker jag. ge även kommentarer ;) pööösss på er!


I'm home

Haaaaaallå snyggingar! Nu har jag anlänt hem till kalla och tråkiga Sverige igen.. veckan nere på Kreta har varit uuuuuunderbar. sol, bad, god mat, alkohol och mycket skojj.. verkligen lyckat. men nu är jag hemma och har träffat storfisen, den bästa.. saknat henne så mycket. det är ju så, borta bra men hemma bäst! och även fast det är hur mysigt och härligt som helst med alla stränder och allting så är det ändå hemma hos min storfis jag är som lyckligast.. älskar dig hjärtat, föralltid. du och jag, de e så de ska va! Hoppas ni har fått lite sol på er här hemma iallafall, hehe. själv har jag legat och plågats i den HETA solen, det är ju sjukt skönt med vissa dagar blev det liiiiiiiiite för varm, när termometern ligger på 38-39 grader i skuggan när klockan är halv tio på morgonen är det lite för hett , haha. trodde jag skulle få solsting där ett tag men gick bra. hur som helst, hoppas ni mår bra och haft det bra när jag varit borta. Nu blir det roliga saker i sverige med familjen och vännerna, sedan drar jag iväg till Rhodos med syrran i augusti! Rhodos är ändå Rhodos, där ligger kreta under. that's it! Jag tänkte visa er lite bilder snyggissssar, men orkar inte ladda upp nu på en gång, men senare idag kommer det.. eller om de blir imorgon, det visar sig. ha det bra så länge så hörs vi! :) PUSS

I'm out..

Godkväll snyggisar! nu blir det ett kooooooort inlägg, ska precis gå och lägga mig. tänkte sova några timmar iallafall.. lite sömn är bättre än ingenting. hehe. och sen ska jag ju upp vid 2 igen för att sedan dra ner till Arlanda vid 3.. mmmm, ska bli så härligt. pirrar i hela kroppen redan. älskar den där känslar precis innan man kliver på planet, innan piloten kör ut på startbanan och verkligen gasar upp så hela jävla planet skakar.... mm, love that feeling. men ändå, haha. hata den! ni får inte ihop det va? ;) skitsamma. nu blir det stek och bara slappa i en hel jävla vecka, fyfan va jag ska njuta! jag suuuger i mig solstrålar åt er älsklingar. va så säkra! ha det toppen här hemma nu.. PUSS

Kreta, here I come!!

Halloj sötisar! kom nyss hem från stan med mammsen, har handlat det sista och ska nu proppa ner det i väskorna innan dom stängs och är färdigpackade. iiih så pirrig.. ska upp vid 2 inatt, vid 3 åker vi och möter upp moster och kusinerna, sedan drar vi ner mot Arlanda. flyget går 08:15 imorgonbitti. ååh, gud va roligt det ska bli. börjar känna mig pirrig och få lite resfeber. haha usch. Gillar ni att flyga vänner? ni som har gjort det någon gång.. jag både gillar det och inte. det är så härligt, men endå inte. haha.. starten är absolut värst, usch, det som jag hatar och ogillar, sedan går allt perfa! så gruvar mig lite för starten, men jaja.. syrran har jag redan vinkat av eftersom hon har dragit ner till Stockholm för att träffa några vänner över helgen, (hon följer inte med oss denna gång eftersom hon jobbar och ej kunde få semester..) så lika tråkigt att säga hejdå, hon är liksom min andra halva, men får tänka att hon är med.. och det är ju endå bara EN vecka, men det är mycket ändå. iallafall att vara borta från min bästa! Men i augusti drar du och jag älskling, bara DU och JAG.. blir så mysigt. det laddar vi, ellerhur hjärtat?? säker på att du läser detta när du är hemma från Stockholm igen, och när du läser det ligger väl jag förmodligen å steker på stranden, tada! ;) nej usch va dum jag är, haha.. Nej nu måste jag och mamma packa färdigt allting.. sedan blir det Sällskapsresan som alltid (våran familj kollar jämt på Sällskapsresan innan vi åker utomlands, tradition you know) och sedan läggdags.. jag vet inte om jag ska vara uppe, vi ska ju ändå kliva upp 2? så jag vet inte om jag orkar lägga mig å försöka sova någon timme, det får jag se. hehe. Ni får ha det toppen här hemma snyggingar, jag steker i solen och dricker drinkar åt er, oroa er inte! ;) Jag hinner nog slänga iväg ett inlägg inatt innan vi åker, eller senare mot kvällen. hoppas ni mår toppen! Over and out, Peace!


Now I'm torn, I'm torn..



thinking of you when I 'm hearing this song baby.. 

Kapten Jack Sparrow..

Godmorgon sockertoppar! sovit gott? usch, jag hade massa mardrömmar å äkkel så jag har vaknat, sovit, vaknat sovit hela tiden..så jag är lite trött, och vädret är ju som det är.. fyfan va det regnar och blåser i Sandviken idag alltså, det är sjukt.. kan tro att de är höst. jag snackade med mamma nu på morgonen så hon sa att det är inte väder att vara ute idag, haha skojjar hon eller? morsan, jag tänkte dra ut å steka på stranden, ska du med? hon sa att jag fick sitta och mysa under en filt med varm choklad och en bra film istället, och de var ju precis det jag tänkte göra. ibland älskar jag verkligen när det är sånt här väder, när man bara kan sitta inne under en filt hela dagen och mysa framför en bra film.. med tända ljus och bara vara.. strunta i allting, inga måsten. det är så underbart, men naturligtvis så slår ju ingenting sol, värme och hetta.. storstek på en het strand, men endå.. regn och rusk är så mysigt ibland.. är säker på att jag inte är ensam att tycka det heller.. skulle ju vara mysigt om man sånna här dagar hade en grabb vid sin sida.. bara ligga tillsammans under filten och hålla om varandra. men nu är det som de är, haha, jag får mysa själv.. Just nu sitter jag och kollar på pirates of the caribbean.. jag älskar verkligen den filmen, första gången jag såg den (var hur många år sedan som helst eftersom den kom ut 2003 eller nått..) så blev jag förälskad i den, säkert sett den 694 gånger. jag kan bara inte slita blicken från Kapten Jack Sparrow, oh my fucking god, finns det någon snyggare? han spelar grymt bra alltså.. jag brukar inte gilla typ.. fantasy filmer som den är lite grann men den är verkligen oslagbar, hatar sagan om ringen och sånt skit, men Pirates of the caribbean filmerna är jag förälskad i. har dock bara första och andra filmen men..ja. Så nu tänker jag vila ögonen på snyggingen Johnny Depp hela för och eftermiddagen. sen närmare mot kvällningen ska jag packa klart inför Kreta. och sedan blir det film med Erika och Julia. hoppas ni får en fin dag i ruskvädret snyggingar. Fånga dagen!


Titanic & Pearl Harbor

Hallå där puddingar. läget bra idag? jag är lite deppig faktiskt, speciellt över vädret, säg mig vart fan det vackra, underbara, härliga vädret tog vägen??? solen, hallååå. jag saknar dig! hur som helst så är jag inte riktigt pigg heller.. trött, och ja.. mensvärk somfan. väldigt intressant information ellerhur? men skitsamma. nu vet ni hur det är. haha, ni brudar iallafall. är ärlig så. hehe. Idag har jag varit på shopping med mamma och syster, kom hem med både nödvändiga och onödiga saker, som alltid ungefär. köpte en del saker jag ska ha med till Kreta. solkräm, hudkräm, duschkräm osv osv...småsaker ni vet. alltid lika mysigt att köpa saker inför en resa. jag längtar så jag kan dö nu, bara tre dagar kvar, lördagnatt smäller det. shiiiiiit. ska bli grymt skönt att bara komma ifrån allting här i sverige, allting och alla... bara vara nere i Grekland och suuuga i sig av solen sköna strålar och den härliga värmen , få lite färg igen, vill ju fan inte gå tillbaka till att vara albino förfan. nej, nigger is the shit! få huvudet i snurr också, utomlands, finns det något bättre med värma kvällar/nätter och med massa drinkar, shotar.  sedan dagen efter ner till playan. njaaaaaaa.. tveksamt. nu tänkte jag bara slappa, innan maten kikade jag på Titanic och nu tänkte jag kika på Pearl Harbor, kanske världens bästa filmer? älskar dom verkligen. sorgligt men sant så lyckas jag alltid börja grina, men erkänn vänner, jag är inte ensam att grina när Leonardo Dicaprio dör i Titanic och när Ben Affleck och Josh Harnett håller om varandra innan Josh dör i slutet av Pearl Harbor, det är omöjligt att hålla tårarna då.. kärlek,,ha en fin kväll vänner!


I wanna rock with you Michael..


forever MJ

Tjena snyggingar! Hoppas allt är bra idag. Jag mår bara fint, just nu sitter jag och tittar på MTV, ett program om MJ.. missa det inte om ni var ett fan av honom.. sätt på genast! Idag tar vi farväl från honom också, det skulle vara någon minnesstund.. usch, kan inte sluta tänka på det där, har inte insett det än.. han var kingen, min idol sedan jag var 7... och nu är han borta. fööör hemskt. har aldrig funnits och kommer nog aldrig finnas någon mer generösare idol än Michael. hur som helst så kommer han alltid att leva kvar i mitt hjärta, alltid....nej men nu ska jag fortsätta kolla, koncentration!


Festival

Någon mer än jag som älskar filmen Festival? Jag har sett den två dagar i rad nu, tröttnar aldrig på den + att musiken som är med i filmen är huuuuur bra som helst. Martin Aliaga som spelar Marc i filmen är ju också hur bra som helst, så jävla snygg så det är ju sjukt. Om ni inte har sett den så har ni missat en film vänner, den måste ni se. Näääääästa år blir det fan festival för mig! frågan är vilken? Skulle ju till Peace and Love i år egentligen men blev ju ingenting.. vilken festival skulle ni vilja åka till? P&L , Hultsfred eller Roskilde? de är typ dom enda festivalerna jag känner till, sen är det ju bara Sweden Rock, men det är inte riktigt min musikstil så verkar onödigt. hehe. Ja, det är ju ett år kvar så har ju en tid att fundera vilken festival jag vill göra osäker! ;) Hänger ni med snyggingar??


I can buy you..




Vi glider i sommartider...

Tänkte visa några bilder från igårkväll.. och som vaaaaaanligt så glömmer ju jag alltid bort att ta fram kameran och knäppa massa kort, säger varje gång 'nej nu jävlar ska jag knäppa MASSA kort ikväll' och så blir det ju naturligtvis inte... jag ska bättra mig. kameran åkte iallafall upp på slutet då alla var trötta och påväg hem.. det var hur som helst helt okej, det vart inte liiiiiiika roligt som vanligt eftersom Monika och jag sa hejdå till varann... får inte träffa min baby på 2 MÅNADER! kommer ju avlida förfan. alltid lika tråkigt att ta farväl av nära och kära.. men jaja.. när du är hemma igen baby så gör vi Sandviken osäkert ;) Jag är lite off här idag, betongkepa och allmänt osocial... så inte mycket blogg idag blir det. och ikväll avstår jag alkoholen och tar vatten istället. inte alkohol nu på ett tag känner jag.. Det blir hyra film, mys med familjen och gooodis ikväll istället. Hoppas ni får en bra kväll snyggingar. PEACE








Walking on a dream

Herregud, nu är jag trött som fan. har städat heeeela dagen, eller eftersom hela dagen inte har gått så... men iaf .. sedan 10 tills nuuu.. men nuså mina vänner, nu är Rebeckas rum snyggt somfan, förr såg man inte golvet, hehe. Nu kikade solen fram äntligen så jag tänkte passa på att sola lite, sen blir det gott käk (grillning, tzatziki, sallad och sangria of course!) och sedan måste jag fixa mig innan det är party! dock saknar jag min underbara vän Erika somfaaaan nu.. tur att du är hemma snart igen älskling. och Monika drar iväg idag, inatt.. och Erika kommer på onsdag, vad ska jag göra nu då? mina två närmaste vänner är borta.......känns ju inte direkt bättre att båda dom ligger utomlands på playan och steker heller ;) hm.. tur att jag snart drar iväg igen!! inget slår utomlands, punkt slut. Nuuuu väntar solstolen. hinner nog med uppdatering innan kvällen stekare. PUSS

First blood

Är det någon mer än jag som är GALEN i Rambo filmerna och i Sylvester Stallone själv? Har dock bara 1,2 och 3 av Rambo men tro mig, ska köpa 4;an och 5;an också. Filmerna är grymt bra, ni måste se dom om ni missat dom vänner. herregud.. och Stallone, han är såååååå snygg.. hjälten själv., lika Rocky filmerna är också sjukt bra.Men det finns inget som slår slutet på Rambo 1, first blood. omfg, oslagbart... Kärlek till Sylvester Stallone!

 


Watermelon and strawberries

Tjena fårskallar! Soooorry för att jag inte varit så aktiv här senaste dagarna, vädret har ju helt vänt om här i Sverige, så jag har legat på stranden och badat och stekt hela dagarna långa! hoppas ni också gjort det. Har ännu inte kunnat smälta det där med MJ, så konstigt liksom.. vissa av hans fans har ju till och med begått självmord. hur hemskt är inte det menar jag? usch. det är grymt tråkigt, men man får tänka på Michael och att han säkert har det bättre där han är nu stackarn. Hur som helst, börjar ni bli bruna och fina snyggingar? om jag ska vara ärlig börjar jag faktiskt bli det vilket är bra inför Kreta resan som börjar närma sig, nästa söööndag! grymt taggad. sol & bad, god mat, trevligt folk, varma sommarkvällar, partyyyy. kan nog inte bli bättre. Grekland är ju Grekland. Förövrigt så lever jag livet här i lilla Sandviken. nu som sagt dom här dagarna har jag solat, badat, grillat och ätit god mat & goda frukostar, härjat runt på stan med vänner, shoppat och mycket mer. dock inte festat på ett tag med imorgon kör vi på somfan, All in! Idag har jag också solat (ovanligt) men dock inte badat, låg här på baksidan idag istället, man märker på en gång att man inte pallar den varma hettan lika bra som när man ligger nere vid beachen, det är liksom annan atmosfär där, inte alls lika varmt och det är mycket skönare där också.. men idag blev det baksidan istället. och ikväll ska jag förmodligen kolla på film med några vänner, eller om jag bara blir hemma., rätt trött eftersom jag sovit typ 5 timmar varje natt så börjar komma efter känner jag, och med denna värme också. så det känns som att jag behöver sova ut tills imorgon annars lär väl festen spåra vid nio redan! Vad ska ni göra imorgon stjärnor? Jag tänkte slänga in lite bilder från mina dagar, inte så roliga men jaja.. mest matbilder men hoppas ni gillar det ;) Nuuuuu.. käk och sedan handling med morsan!


Greksallad of course!


Våran baksida..


Glass och jordgubbar är ett måste på sommaren!


..och vattenmelon lika såå.


On the beach..


snyggingarna Monika & Lina. fan va fokuserade dom ser ut!


jag är ingen badkruka iallafall ;)


Syrran steker på playan!


Souvlaki, greksallad, sangria, soltorkadetomater, tzatziki..oyeah!


Monika, gillar du ferraribilar? ;) HAHAHAHAHHAAHA


Såhär ser min frukost ut varje dag, typ.... ja


Rödvin & Sangria is the shit..


Pappa vaktar grillen med sangrian i högsta hugg!


Mammi och hehe ja.. bloggaren själv.


Kyckling, melon, ägg, gurka, tomat, sallad, fetaost, vindruvor. mmm


Sedan en avslutande bild på farsan och syrran..


RSS 2.0