Kings of leon - Use somebody

I've been roaming around always lookin down at all I see.
Painted faces fill the places I can't reach.
You know that I could use somebody
You know that I could use somebody
Someone like you
And all you know and how you speak
Countless lovers undercover of the street
You know that I could use somebody
You know that I could use somebody
Someone like you
Off in the night while you live it up I'm off to sleep
Waging wars to shake the poet and the beat
I hope it's gonna make you notice
I hope it's gonna make you notice
Someone like me
Someone like me
Someone like me
Somebody
(Go and let it out)
Someone like you
Somebody
Someone like you
Somebody
Someone like you
Somebody
I've been roaming around always lookin down at all I see

käääääääärlek..


I love YOU so..


This is for you baby!


Babe, I love you so I want you to know That I'm going to miss your love
The minute you walk out that door Please don't go Please don't go
Babe, I love you so I want you to know That I'm going to miss your love
The minute you walk out that door Please don't go Don't go Don't go away
Please don't go Don't go I'm begging you to stay If you leave At least in my lifetime
I've had one dream come true I was blessed to be loved
By someone as wonderful as you
Please don't go Don't go Don't go away Please don't go Don't go I'm begging you to stay
Babe, I love you so I, I want yo to know That I'm going to miss your love The minute you walk out that door
So please don't go Don't go Don't go away Hey, hey, hey I need your love I'm down on my knees
Beggin' please, please, please Don't go Don't you hear me baby Don't leave me now Oh, no, no, no, no
Please don't go I want you to know That I, I, I, love you so..

Moooonday

Tjena snyggskallar, hur mår ni? Jag är på bättre humör idag iallafall, haha,. förlåt för det där tragiska inlägget igår men vafan, ja...  nu sitter jag och kikar på MTV och så spelar dom HUMAN med THE KILLERS, och FYFAN vad jag ÄLSKAR dom!!!!!!! kärlek kärlek kärlek... Vad har ni för er? Jag har inte hunnit gjort så mycket idag för att mamma ringde och väckte mig vid halv 1 haha, ett rekord fan.. det blir väl lugnt idag iallafall tror jag, kanske film med något klappmongo eller så. Måste passa på att säga GRATTIS till min älskade vän Jonathan Ericsson som fyller 18 år idag! Grattis snygging, hoppas du får en underbar dag nu! :) Nu ska jag hoppa in i duschen, kaaaaaaanske uppdatering senare ;) ha't bra så länge raggare!


fuck you..

Men tja, idag blir det inte mycket skrivet i bloggen. dååååååååååååålig dag om man säger så, alltså ni vet när man egentligen inte har något att vara sur över men man stör sig verkligen på allt och ALLA, och en sån dag tycks ha drabbat mig idag sååååå.. önskar bara jag kunde gå under jorden i nån månad och sen återvända till.. det här. fyfan, hoppas ni mår bra ! hoppas på bättre dag imorron? tveksamt. dläpfösnfönlifhboishfoisfölmdsköfdåfkasåfmsfdhoigf

 

Please don't go..

Tjeeeeeeena snyggingar! förlåt för dålig uppdatering men jag har inte orkat, känner mig så jävla lat nu för tiden , helt sjukt.. men jag ska försöka rycka upp mig ;) nu jag jag iallafall LOV, ääääääääääntligen, fyfan va skönt det ska bli. är ledig idag också som ni kanske märker.. så nice! Idag tänkte jag sola, sen ikväll får jag se vad det blir. verkar inte som det är någon som har någon fest, iallafall så vet inte jag någon den här helgen.. men ah , man kan ju alltid hitta någon, kvällen är ju ung förfan så har tid på mig ;) Hoppas allt är bra med er förrestern hjärtan. Vad gör ni ikväll? hoppas ni har haft en bra vecka iallafall, det har jag..jätteslapp, haft programvecka ock bara jobbat med rester.. lyckligt nog så hade inte jag så många ändå vilket jag trodde ;) ett pluss ! och igår chattade jag på FB med syster, hon mådde bra.. hade anlänt till Sydney då, fubbigt, hon sa att hon saknade mig.. åh mitt <3.. längtar så tills jag får träffa henne! Du vet älskling, alltid DU och JAG.. alltid Storfisen + Lillfisen.. föralltid, släpper dig aldrig, om du lämnar mig klarar jag ingenting. Älskar dig mest oerhört mycket, du förstår nog inte hur mycket ens, sjukt mycket. Man märker ju sjukt bra när du är borta såhär hur mycket man saknar och hur beroende man är av dig, och jag är 100000000000% säker på att jag är den människan på jorden som är allra mest beroende av DIG ;) Nu ska jag hoppa in i duschen, sen käk. Take care friends and have fun tonight! HUGS HUGS HUGS!

Please dont go Please dont go Dont you know that I love you so
Say youre mine And give me tonight Lets stay together
Please dont go Please dont go Youre the only angel I know
You were sent from heaven above To love me forever Dont go Dont go
If you leave me Youll let a good thing fall apart If you deceive me
Youll leave a pain inside my heart I really need you
Just like the air I need to breathe Ill stand beside you Ill never leave
Please dont go Please dont go Dont you know that I love you so
Say youre mine And give me tonight Lets stay together
Please dont go Please dont go Youre the only angel I know
You were sent from heaven above To love me forever Dont go Dont go
If you leave me Youre gonna spoil a dream we share If you leave me
Im gonna miss the way you cared I will try harder Ill make you fall in love again
And Ill be faithful Until the end Please dont go Please dont go
Youre the only angel I know You were sent from heaven above To love me forever
Dont go If you leave me Im gonna search the world for you If you leave me
Sweet memories will shine on through Ill always love you No matter what you do or say
Cause when I touch you Light touches the day Please dont go Please dont go
I dont wanna be all alone Say youre mine  And give me tonight Lets stay together
Please dont go Please dont go Youre the only angel I know
You were sent from heaven above To love me forever DONT GO...

kärlek..kärlek..


I just got lost..

Halloj stjärnor! hoppas ni mår fint.. jag är för tillfället trött, börjar skolan vid halv 12, har då typ matteprov.. eller ska göra om ett prov jag fick ig på rättare sagt. vissa är bra! Sen har jag historia från 13 till 15, sorgligt men sant.. sen kommer det några från polisen  på samhällskundskapen. roligt, eller nje. så det är jättetrevligt, jag slutar klockan FEM i skolan idag, jätteroligt.... nu känns det som att jag är välidigt positiv också men vafan, kan ju inte vara det jämt heller. hur som helst.. vad gör ni ikväll snyggingar? jag måste plugga, fyfan.. det här lovet som kommer nu ska bli så JÄVLA skönt. om jag inte hade fått ledigt snart så hade jag mördat nån lärare eller nått sånt mysigt, usch dom kan ju.. dra. nu ska jag också dra, ha't fint idag fårskallar, PÖSSSSS!

Baby, I am missing you
I want you by my side
And I hope you'll miss me too
Come back and stay
I think about you every day
I really want you too
You swept my feet right off the ground, you're the love I found

Jordin Sparks vs. Justin Timberlake






Love to you Timberlaaaaaaaake!

allting kommer lösas och bli bättre igen..

Vänner, ni som såg Melodifestivalen igår.. någon mer än jag som blev tokig i Mååååååns låt? shit va bra den var tycker jag! han är ju liksom inte så tokig att vila ögonen på heller eller vad säger ni brudar? ;) Hoppas ni hade en fin alla hjärtans dag igår iallafall med mycket kärlek, pussar och kramar, det hade jag, lyckat! och imorgon är det skola igen, SKITKUL, tack att det är lov snart..och då jävlar ska jag ha kul. tagg! pluss att då är det inte såååååå jävla långt kvar tills jag får hem min storfis, och det längtar jag så jag kan dö till.. mmm, nu ska jag ner och... göra någonting. ha't bra ikväll snyggingar, PÖSS!


Alla <3 dag..

Godmorgon sockerhjärtan! hoppas ni sovit gott.. det har jag gjort iallafall, kvällen igår var jätterolig, faktiskt.. var hos några killar i forssbacka och drack, spelade öl spel, spelade musik och allting.. lite för mycket av det goda idag men piggnar väl till. Är allt bra med  ER en lördag som denna? det är ju inte vilken lördag som helst, utan den 14 februari vilket menas att det är alla hjärtans dag.. att man ska umgås med sina nära och kära, ge kärlek..vissa tror att man måste ge bort något dyrt och lyxigt.. helt fel. Det handlar enligt mig om att man ska visa att man älskar dom man har i sin närhet, kanske göra något extra, ge en ros, chokladask eller vad som helst.. mysigt sådär det. Det är ju synd att man inte har någon underbar prins att fira dagen med, då skulle man ju bara krama om honom och inte släppa för stunden.. men jag känner mig älskad iallafall, av min familj och mina vänner. saknar syster bara, annars är allt bra.. vi har blivit bjudna till mormor och morfar på fika idag, sen ikväll kommer carro hit, vi får se om vi åker till gävle men som jag känner nu så vill jag helst bara vara hemma och mysa. men, det återstår att se.. Vad ska ni göra ikväll vänner? Sitter just nu och lyssnar på världens näst bästa, och näst finaste.. kan ni gissa? WINNERBÄCK såklart.. han får vara näst bäst eftersom jag tänker på nummer 1, världens bästa. syster.. saknar dig så att jag blir tokig snart din bärfis! Längtar så tills vi ses, inte så långt kvar nu ändå ju, hoppas tiden går fort!! Nu ska jag sticka ner och kika på OC innan mamma kommer hem. sen blir det fika och mys hos M & M .. Hoppas ni får en underbar dag hjärtan, med mycket kärlek och glädje, visa verkligen att ni älskar dom ni håller kär.. det är viktigt. Ta hand om er så hörs vi senare eller imorron =) Live, laugh and LOVE!


Friday the 13th

Tjena snyggingar! hoppas det är bra, eller har det hänt er något hemskt eftersom det är otursdagen 'fredagen den trettonde' idag? Själv har det inte hänt mig något hemskt.. ÄN.. det är ju låååångt kvar tills fredagen är över, och fredagar som är mina favoritdagar, hoppas det inte händer något för hemskt. skulle inte förvåna mig om det händer mig och Bergqvist något ;) ah, det väntar och se.. Om jag inte minns fel så har väl den 'nya' fredagen den 13:e biopremiär idag? eller, jag tror det. Egentligen så skulle man ju gå på den, vore ju nice, kan slå vad om att någon av dom filmerna visas på teve ikväll iallafall.. så om det inte blir fest så blir det väl att jag sitter och biter sönder naglarna och river av mig håret för att jag blir så nervös, gud hemskt ibland.. börjar fan bli som damp barnet EKLUND som liten ;) hahahaha, fyfan va du är king carro, så sjuk! saknar dig din jävel, tur att vi ses ikväll och imorron du! Ah, men den bruden, shit.. hon hade seriöst DAMP när hon var liten, för att vara snäll så ska jag inte ta upp vad hon gjorde. men jag kan lova er att varje gång hon berättar vad hon gjorde så viker jag mig dubbel även fast jag vet vad hon gjorde, det är så sjukt roligt ändå. och alla minnen på söder med UNDERBARA Inga ;) henne saknar vi väl carro? HAHA! åh herregud.. får ont i magen jag bara tänker på allting, ibland saknar jag tiderna på Söderskolan faktiskt, 9A, det var så speciellt liksom.. måste ordna en klassfest snart snyggingar! Nej nu ska jag ner och kika på film, sen kommer mamma och hämtar mig och skjutsar ner mig till massagen.. mmm va skönt det ska bli! Men gud, kanske är så att massören är en mördare, så hon kanske hugger skallen av mig istället för att massera nacken, får väl hoppas det inte är så, ja ni märker väl om jag blivit mördad om det inte blir någon mer uppdatering! Ha det bra snyggingar, och ta det lugnt ikväll, gör inget som jag inte skulle ha gjort ;) och akta så att inte söta lilla Jason kommer bakom er när ni hoppar in i duschen, och förfan, kolla inte i speglar så ni ser en yxa eller något trevligt bakom er! PEACE!


Almost FRIDAY!

Halloj snyggskallar.. är allt bra? hoppas det. jag är trött och min hals är, inte såå mysig, usch. ska hugga av huvvet så jag slipper skiten. Jag och mamma var ju upp till nån jävla sjuksyrra på hälsocentralen som kollade i halsen och tog sånt där jävla prov.. men neej, det är ju naturligtvis negativt.. synd men ja. Men mamma skällde typ ut dom så nu imorron ska en läkare ringa upp henne så vi får komma upp igen.. men tyvärr så är det ju den där jävla läkaren Landsjö eller vafan han heter, suger ju getpung, kan ju inte ett skit. jaaa, ''drick mycket honungsvatten, ja drick honungsvatten, honungsvatten är bra för halsen'',, jaa  käften, ska dränka han i honungsvatten så han tiger.. nej men va snäll jag är, men han kan ju inte hjälpa mig ett skit, och läkare är väl till för att hjälpa en om man är sjuk, inte sant? men.. ja. skitsamma. Jag har varit hemma från skolan hela veckan som ni kanske har märkt, börjar bli rätt trist att bara ligga hemma och kolla på film, sitta vid datorn, kolla på film, sitta vid datorn.. faktiskt, även om det är skönt att slippa skolan men.. ah, jag ska vara hemma imorron också, vi har friluftsdag och ska upp till högbo och åka pulka, PULKA? jag menar, det gör ont om man kommer i ett gupp förfan, pulkan är ju så jääla hård, pluss att de är tråkigt. roligare med stjärtlapp ;) Sen om jag ändå ska upp till doktorn så är det lika bra att jag är hemma, även om jag börjar bli frisk, för febern har gått ner. men har ju fortfarande ont i halsen så är lika bra. sen klockan 2 ska jag till Bellissma och få massage igen, heeeeeela kroppen , ska bli sjukt skönt.. sedan efter så får jag väl se om det blir fest? jag, Bergqvist, Göthe och Dahlberg, partyprinsessorna, right babes? och om det inte blir fest sååå, blir det väl mys hemma eller nått.. men halsen kanske blir bättre om den får lite starkare saker i sig ;) eller vad tror ni snyggingar? jag håller på det!! Sen lördag är det ju alla hjärtans dag , och jag älskar den dagen! allt är liksom så mysigt, gillar ni också den dagen vänner? Nu ska jag ner och kolla på Jönssonligan och skratta skiten ur mig.. hoppas ni får en fin dag även om jag säger det lite sent kanske men ja. bättre sent än aldrig, eller hur? :) KYSSKYSSKYSS

you're just a boy..

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong

But you're just a boy
You don't understand
Yeah you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you're just a boy..


this is for you T..

You already know that I love you so fucking much.. and maybe it is like everybody says, maybe we are real twins even if I am five years younger ;) Soulmates is something we are, and thats true! Just because you and me are very close to each other it's very hard to have you away from me this long, but I guess I can handle it because I know that you're having fun, and that's makes me feel good. It's pretty cool that we can talk on the phone, chat on the computer and send each other sms when you are so far away from me, sometimes I think if that haven´t worked, then we haven't had no contact with each other for three months at all.. woho, thank god for that! It's so funny, everytime I am coming home I think that you are home and are almost ready to call your name and run up for the stairs and hug you as we use to do.. and then you're gone, but when you're home everything will fall on their place.. Anyway, all I wanted to say is that I cannot live without you Therese, you're my heart, my other half, my life.. everything should suck if I lose you.. so, I hope you remember that you promise me to come home back to me, because when you come home it's almost my birthday, almost summer and wonderful things are going to happening.. Maybe London, Rhodos, P&L, Stockholm.. mmmmm, you name it! And you and me are going to shake our asses and live life all summer long ;) something to look forward to.
I WILL ALWAYS LOVE YOU WITH ALL MY HEART BIGSIS!


Tears in heaven..


Disney

Godmorgon stjärnor.. hoppas det är bra? :) jag är hemma idag eftersom jag är inte så bra vän med min hals, jag lovar er. snart hugger jag av huvvet!!! Nej men, så jag får väl spendera min dag här hemma med att göra något roligt. kolla på film tänkte jag göra strax, och då ska jag faktiskt kolla på Lilla sjöjungrun tänkte jag. haha, gillar inte ni Disney filmer? Jag älskar iallafall dom filmerna, mina favoriter är Skönheten och odjuret och Pocahontas.. gillar dom starkt! och jag ÄLSKAR verkligen slutet på Lilla sjöjungfrun, så fint.. och Lejonkungen.. nej älskar alla. Gud det finns ju egentligen så otroligt många som är bra.. Sjöjungfrun, Snövit, Törnrosa, Alladin, Lejonkungen, Askungen, Djungelboken, Bambi, Tarzan, Björnbröder,  Nalle Puh, Lady och Lufsen, Dumbo.. Låtarna som är med är ju också så bra.. Ta en kyss från Lilla sjöjungfrun En helt ny värld från Alladin och Fäger i en vind från Pocahontas.. mmm, så fina.. Tänkte slänga in någon låt och bild här.. sällan jag sätter in låtar , men ja ;) sen ska jag dra mig ner och kolla på någon av dessa filmer också, får se om det blir Sjöjungfrun.. ni får ha det så bra så blir det update later! HUGS



Sunday - Snowday

Halloj snyggingar! förlåt för dålig uppdatering men har inte varit på humör för att blogga.. hoppas ni mår bra och att ni har haft en bra helg.. eftersom jag inte varit så aktiv på bloggen nu så tänkte jag sammanfatta min helg för er..

FREDAG: Jag åkte till skolan, hade engelskaprov som jag tror gick rätt så bra. Sen åkte jag buss hem med Erika och Emilia, sedan var jag hemma ungefär 1 timme innan mamma kom och hämtade mig. Då åkte vi på thaimassage på Belissimma, var SJUKT skönt, nacken och ryggen masserade hon ungefär 30 minuter och jag höll på att somna, så då förstår ni att det var skönt. Hon som masserade var så himla gullig, thailändare och så liiiiten, nådde väl upp till min navel eller nått typ ;) sjukt kort.. anyway , hon tyckte att jag hade så många knutar i ryggen och nacken så hon ville ha tillbaka mig igen så mamma var tvungen att boka en till tid till mig ;) då skämde hon bort mig riktigt och tog nått bad till mig före, och sen massage på hela kroppen.. ryggen, axlar, armar, ben, fötter och ansikte.. thank's mom! Sedan så var jag hem snabbt och fixade mig sen träffade jag Millan, Rebecka, Carro och Erika.. då gick vi till Charlie på fest där det var mycket folk, väldigt trevligt faktiskt. sen drog vi ner på stan på nått disco, men det var astråkigt så vi drog ut därifrån på en gång nästan, haha.. biljetterna kostade 130 spänn och jag och Erika hade inga pengar men vi ville ändå in, så jag fick en biljett av bästa Charlie och Beston fixade så att Erika fick komma in då också, så det känns ju bra att vi inte betalade 130 spänn för skiten ;) Sen slutade kvällen lite.. tråkigt, ni vet vänner.. kärleken är svår ibland.. det är helt över nu verkar det som, kanske är lika bra? nej.. kanske inte. jag sov iallafall hos Angelica, kikade på BECK och drack te, mumma! roligt så länge det varade.. men ändå. SKITKVÄLL!!!

LÖRDAG: Som jag skrev så sov jag hos Angelica och vi vaknade väl .. gaaaaanska tidigt ;) vid halv åtta.. så vi kollade på BECK och käkade frukost då.. sen kom mamma och hämtade mig vid tio. när jag kom så blev det dusch och sen slapp.. Senare mot kvällen så drog jag, Erika, Angelica och Carro in till Gävle och gick på bio.. Vi såg 'I taket lyser stjärnorna' säger bara en sak.. GÅ OCH SE DEN! Gud vilken bra film tycker jag, tror jag aldrig har gråtit på en bio faktiskt.. den var jättesorglig, verkligen.. man satt och tänkte på vad man skulle göra om det hände en själv.. ja, filmen handlar om en tjej och hennes mamma dör i cancer, och hon har ingen aning om vilken hennes pappa är. det är ju liksom mindre roligt..  men ah.. verkligen en superbra film! SE DEN! bion slutade vid 22 så vi tog halv 11 bussen hem och då satt jag mig vid min uuuunderbara laptop ;)

SÖNDAG: Ja, en helg går fort och idag är det söndag igen.. jaaa.. på engelska så säger man ju 'sunday' men här i sverige så kanske vi skulle säga 'snowday' istället. herregud, kan det aldrig sluta snöa eller? när man vill ha snö vid jul och när det är december så är det nästan bart på backen, men nu, NU när man vill ha vår så kommer det flera decimeter. skitkul, åh. va trött jag blir,  hatar fan kuksnö! Min dag har iallafall varit rätt lugn, känner mig inte så pigg. min hals är som den är.. ont i magen har jag ockå.. men ska inte klaga! Jag har iallafall varit på IKEA och köpt lite nya saker till mitt rum, så har jag ju naturligtvis fixat i rummet också. annars har dagen vart lugn. Tänkte hoppa in i duschen strax och sen blir det BECK flickan i jordkällaren klockan 21. nice det! det får ni inte missa mina vänner. Ja, såhär har iallafall min helg sett ut, hoppas ni har haft en bra helg.. nuuu.. dusch!


'..när jag fick en hiss i huvvet'

Godkväll gethuvven.. hoppas det är bra! Har spenderat min kväll med Erika, väldigt trevligt lär jag säga! Vad har ni gjort? Jag och E har iallafall kollat på film, blev jönssonligan på Mallorca, haha. den är ju bara FÖR bra! och.. det är ju som med nästan alla andra filmer att jag och Therese kan alla repliker, right älsko? ;) ååh, saknar dig så! Iallafall så är min stora idol Peter Haber, gud va han är.. rolig! helt sjuk.. han har liksom så bra inlevelse på något vis.. Han är ju sjukt bra i alla BECK filmer, lika så är ju Gunvald Larsson (som ni säkert alla vet spelas av Mikael Persbrandt ) , mmm.. han är också en idol.. men finns det något som slår Peter Haber som Sunes pappa, Rudolf? NEJ! gud vad jag älskar Sunes jul och Sunes sommar.. hela våran familj är ju fan besatt av Sune.. är väl mest jag och syrran.. eller vad säger du storfisen? ;) det får vi kolla på när du kommer hem snygging.. Nu ska jag vara social på msn med Erika innan jag ska sluta ögonlocken för en tupplur, hoppas jag drömmer om något roligt, att jag åker utomlands eller något? vafan, vill ju inget hellre nu!!!!
hänger ni med mig tjockskallar? ;) GODNATT !


You're just a boy..

Hej puddingar! hoppas allt är bra.. jag saknar min syster så jag avlider snart. usch. anyway.. haft en bra vecka? den här är ju snart också slut. fyfan va skönt att det går så fort.. hinner knappt börja i skolan så blir det helg, och det gillar jag STARKT! och vi kommer närmare sommaren.. mmm. Börjar i skolan tjugo över 9 idag, slutar med det roligaste i skolan.. barnhälsovård, mitt individuella.. det är grymt kul, så det spelar ingen roll att vi får sluta sent då faktiskt.. slutar väl runt fyra typ.  eller typ, vi slutar fyra! så sen när jag kommer hem har jag ingen aning om vad jag ska göra, det får vi se.. Erika kanske kommer hit? inte helt omöjligt.. måste iallafall plugga på engelska eftersom jag har prov imorron.. men trettio ord, svårt att lära sig, om man tog dom man redan kunde så not ! nu ska jag iallafall fixa lite saker här hemma, så.. kanske skriver senare om jag har tid, eller ja.. orkar. Hoppas ni får en fin dag snyggon!

You don't know what love is until you lose it..


Wait for you..


åh, jag älskar den här låten.. LYSSNA  på texten!!!

I never felt nothing in the world like this before
Now I'm missing you & I'm wishing that you would come back through my door
Why did you have to go? You could have let me know, so now I'm all alone, 
Boy you could have stayed but you wouldnt give me a chance
With you not around it's a little bit more then i can stand
And all my tears they keep running down my face, Why did you turn away?
So baby I will wait for you, cause I don''t know what else i can do
Don't tell me I ran out of time, if it takes the rest of my life
Baby I will wait for you, if you think I'm fine it just aint true
I really need you in my life, no matter what i have to do I'll wait for you..

Hundtricket - the movie

Hej kära vänner.. hoppas allt är bra.. sådär med mig, sitter just nu och kollar på film.. haha, jag hoppas att ni har sett Hundtricket? med heeeeta Alexander Skarsgård.. mm, den grabben. och den filmen, så kung! ni måste se den om ni inte redan har sett den. jag älskar den iallafall! vad ska jag skriva mer? har ingen motivation till att blogga idag, orkar bara inte.. hoppas ni haft en bra dag iallafall.. Trevlig kväll snyggingar!


UGGLA

Varför längtar du, till den dag då du ska fylla sju
Varför skynda på, när den tiden snart är här ändå
och det liv som du har alla tusentals dar
passerar på ett litet kick, så mens ditt hjärta slår an
passa på om du kan, fånga varje ögonblick..
Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är riktigt kär
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är hopplöst kär..

RSS 2.0