jag säger bara lasse

tjena fans. sitter här i min ensamhet och diggar musik just nu. dom andra i huset har redan gott och lagt sig.. trökisar jag vet. så jag ska väl sitta här ett tag till innan jag somnar. börjar vid halv 10 imorgon så då är det ju lugnt. imorron åker syrran tillbaka också, vart fan tar tiden vägen? hon kom ju nyss hem liksom.. men nästa helg så kommer hon ju hem igen för då på lördagen ska vi på WINNERBÄCK!!! guuuud vad jag längtar, kommer bli grymt kul! det blir min tredje konsert med han.. och den sista jag var på kommer jag aldrig glömma, det var i gävle på gasklockorna.. jag och syrran var påväg in till konserten och när vi gick förbi liksom bakom... ah skitsamma det är svårt att förklara. men iallafall så såg vi winnerbäck och jag skriker: DÄR ÄR HAN JU!!!! och han tittar på oss och vinkar. omg, jag trodde jag skulle få en hjärtattack eller nått.. jag vill verkligen ha hans autograf, skulle göra vad som helst för det.. så jag ska verkligen försöka med att få den nuu... tveksamt om det funkar men det är värt ett försök =) jag avgudar lasse okej? fattar ni hur bra han är?? lyssna bara på låten nedan så kommer ni förstå.. sjukt mycke kärlek. nu ska jag fortsätta surfa vidare lite och dunka sönder öronen och sedan är det läggdags.. sov sött älsklingar.


här är en låt från hans nya album 'tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen'.. det finns verkligen INGEN låt med winnerbäck som är dålig och som jag inte älskar, men kan ju inte lägga upp alla hans låtar. hehe..

Kommentarer
Postat av: FELICIA

nja har bara varit hemma, dudå? :)

åååh lasse! bääst

2009-11-30 @ 01:05:06
URL: http://felliciiaa.blogg.se/
Postat av: Emmis

svar; jaa eller hur!

Blir plugga för min del med och sen jobba (=

2009-11-30 @ 09:31:34
URL: http://flickanemmis.blogg.se/
Postat av: SABINA

thihi ;) , i sthlm (vallentuna).. sjdå? :D

2009-11-30 @ 12:15:47
URL: http://saabs.blogg.se/
Postat av: FELICIA

aha okej :D nej det finns det verkligen inte! :)

2009-11-30 @ 12:16:46
URL: http://felliciiaa.blogg.se/
Postat av: Trees

åååh jag ska lyssna på honom nu, har inte hört den nya än! Just nu gör jag inte så mycket mer än att musika och sitta i min säng o lata mig, :P va gör du?

2009-11-30 @ 13:22:50
URL: http://mangofisk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0