fire burning on the dance floor..

Halloj snoppskallar. hoppas allt är fint. Kan ju börja med att säga att för tillfället så ÄLSKAR jag Sverige.. sommaren har kommit! ÄNTLIGEN, var på tiden.. så kan ju inte säga att jag är deppad precis, inte mått bättre! Nu är det inte långt kvar i skolan, nästa vecka och sen är det måndag, tisdag, onsdag sen avslutningen! Vi har gjort en pakt att vi ska komma fulla redan till kyrkan, lyckat! Det är inte speciellt långa dagar heller, typ 1,2 lektioner varje dag eftersom kurserna är slut. så grymt härligt. Igår så började jag 12 och slutade halv 2, sedan gick jag ner på stan där jag träffade syrran. Det var nått skit där, fråga mig inte vad, men det var mycket folk iallafall. Vi köpte en chailatte och sedan gick vi och kollade lite i affärerna, köpte bland annat ett guldhjärta till mamma som hon har fått som morsdags present, vi kunde inte bärga oss så vi gav det henne det igår när vi kom hem eftersom vi ändå hade bakat tårta. och hon blev glad kan jag säga, min bästa mamma! Sen gjorde jag mig iordning för fest, och Erika och Angelica kom hit sedan drog vi till Temesgen, var skittråkigt, haha.. så vi drog ner på stan där det var mycket folk eftersom den där skiten fortfarade höll på, pluss att det var någon DJ från Stockholm som var på Kharma (en krog i Sandviken) som var här. men sorgligt men sant så kommer vi ju inte in, men nästa år, då är krogarna osäkra när jag och Erika kommer in. Sandviken är redan osäkrare än osäkrast så ;) kom inte hem så sent utan klockan var väl runt halv 1. det var min underbara fredag! Finns inget bättre än när det är Fredag, helg, 29 grader och solen skiner och man laddar inför party! sommar sommar sommar.. och idag är det lördag, och sjukt varmt är det idag också, vädergudarna verkar stå på våran sida! Jag var in till valbo med mamma super-duper snabbt och köpte ett par örhängen sedan in på bolaget och köpte Sangria. och nu kom jag nyss in från min underbara solstol som jag har legat och stekt iprincip hela dagen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det grillning, vin, sangria och invigningen av Göransson Arena här i Sandviken.. tror det kommer att vara rätt maffigt och kommer nog vara runt.. 5000 pers.. underbart. senare... CRUSING! Ha en fin kväll snyggingar, take care! och ligg förfan inte inne vid datorn, ut och dyrka i solen ;) ett tips! Har gjort ett mindre snyggt kollage med några blandade kort från igår och dagens eftermiddag.. kommer fler imorgon från ikväll! Och förlåt att det är mycket ego kort på mig, menvafan. ni kanske inte vet att jag är egenkär? nej men,, jag ska ska fixa ett snyggare med intressantare bilder tills imorgon, promise! Nu blev det suddigt men klicka på den om ni vill se det intressanta kollaget vänner!


Svennebanan!



Tjena fans! var inte igår jag skrev här.. hur mår ni? mår perfa.. nästan iallafall! snaaaart sommarlov och massa äventyr att se fram emot, toppen! Jag lever livet här i Sandviken, umgås med mina kära vänner och familj. trött som faaaaan på skolan nu, så sommarlovet. TACK! Imorron har jag studiedag och då drar jag och syrran till den kungliga huvudstaden på shopping!! Vi sitter här och lyssnar på 'Walking on a dream' och är laddade till 110%.. lite bättre, lite snyggare, lite vassare! Nu blir det mys och grill hos Gustavssons! Kika förbi vetttttjja? ;) Hoppas ni mår bra gobitar, puss på er stjärtskallar! 


Sisters are forever..




'Do what makes you happy. Be with who makes you smile.
Laugh as much as you breath. Love as long as you live..'


långhelg!

Tack gode gud! nu är det långhelg, börjar på tisdag igen, sedan är det den veckan ut och hela nästa vecka efter det.. seeeeen mina vänner.. AVSLUTNINGSVECKAN! heeeeeeeelt sjukt, fyfan va skönt det ska bli ! mmmm.. det taggar vi som TUSAN.. iallafall så hade jag tre prov idag, jättestolt över mig själv att dom är avklarade, inte mycket kvar i skolan nu, mest bara slappt på lektionerna! sen nu nyss så kom jag hem från en teater. Har varit och kikat när Ante spelade teater med några i hans klass (deras projektarbete) och kikade på den med Thommy. Antiiie var asduktig, lätt roligaste av alla, stort pluss till han att han muntrade upp min kväll :) sen skulle han och Thommy eventuellt komma hit senare ikväll, mys mys mys.. skönt , för det är ju som fredag idag och just nu sitter jag här med mammi och pappi och kikar på film med godis, vin  och nypoppade popcorn. diggar jag! Hoppas ni mår bra vänner, jag mår toppen, inte mått bättre än vad jag gör nu på ett tag.. så skönt! Och på måndag drar jag och min älskade storfis, min syster för er som inte förstår.. till stockholm!! längtar så, en systerdag med mycket shopping!! kan ju faktiskt inte bli bättre. i bästa staden med bästa personen. men nu ska jag fortsätta att kika på filmen. take care friends och lev livet !! älskon <3



Saturday

Halloj finingar! hoppar ni mår bra. var party igår och mitt huvud är lite mosigt, Erika var här först sen drog i till TG som hade fyllt 19 ett tag, sen drog vi hem hit igen. var trevligt! Tyvärr inga kort knäppta, bara några flum på mig och Erika, haha.. Idag blir det lite lugnare, ska på liten fest hos min kära moster och min kära kusin AYA.. sen ska ju hon och hennes vänner tyvärr ut och kikki (moster min) på någon pubb med sina, och lilla jag får åka hem.. låter mys va? Nej, fan heller.. jag ska inte hem. ska ut med Erika idag igen, får se vad vi hittar på =) kikar på Eurovision kanske, om det då inte är slut vill säga. Vilken hoppas ni vinner? Jag tycker faktiskt sveriges låt är riktigt bra nu när man har hört den några gånger, men även Finland, Norge och Grekland gillar jag.. det återstår att se vilken som tar hem vinsten. Nu ska jag ut på lite äventyr med kära mammi och älskade syster. Take care babes!



Life is what you make it..

Three floors down..



Jag är GALEN i den här låten just nu! Någon som gillar den lika mycket som jag??

London vs Kreta

Godmorgon kära! Hoppas ni sovit gott och att allt är fint. Jag mår toppen idag!! Och jag måste börja med att säga grattis till min älskade PAPPA som fyller 51 år idag, Grattis bästa vän, du vet att jag älskar dig mer än allt pappsen, forever you and me! Ni som inte vet, så är jag grymt tajt med min pappa.. gör nästan allting tillsammans, och jag är så himla glad att jag just fått honom som pappa och att jag har fått mammsen till min mamma.. och självklart, THERESE, min storasyster, finns det något bättre än henne? NÄÄÄÄJ.. jag är så lycklig att jag har er, ni får aldrig försvinna! Vad gör ni idag vänner? Jag slutar skolan vid 5 tyvärr, sen ska jag och mamma ner och köpa blommor osv till pappsen, sen blir det plugg.. jag måste, har inget val tyvärr.. meeen, snaaart är det fredag! Sitter och kollar på bilder på London, Grekland, Malta och allting.. jag älskar verkligen att resa, skulle vilja åka till alla länder som finns, jaa.. nästan iallafall ;) Grekland är ju absolut en favorit, haha.. kanske beror på att jag har varit där typ 68393 gånger.. har bara varit i Grekland och på Cypern en gång, men det är nu.. om några år ska ni se att jag har varit ute och sett världen! Det är en sån himla speciell känsla att kliva upp på morgonen när man är astrött så man nästan spyr, sätter på sig kläderna, tar väskan och drar iväg i bilen till Arlanda. Mamma har fixat matsäck och man stannar efter vägen.. så har jag och syrran alltid upplevt det iallafall, och det är grymt mysigt säger jag bara..gråter verkligen för er som inte har fått känt det någon gång.. men jag säger det, om ni INTE har varit utomlands någon gång. ÅK SNYGGINGAR! om ni inte har pengar.. sök sommarjobb (kanske är för sent nu tyvärr) och kolla om ni får, då tjänar ni pengar och kan åka.. och om ni inte har någon att åka med.. ni har MIG? jag är inte ett dugg omöjlig, hör av er om ni inte har sällskap så kan nog Rebecka fixa! Visst, vi känner inte varann, men jag är inte heller omöjlig för att lära känna nya människor, bara mys det! Nu ska jag ner och titta på film innan mammsen kommer och skjutsar mig till skolan. sätter in en bild på hotellet vi ska bo på när vi drar till Kreta! London får också vara med, gud vad jag längar.. jag kommer ju inte kunna gå in i en affär där utan att komma ut med massa saker. det är ju tur att man kan köpa resväskor där nere utifall att det skulle knipa att den man har med hemmifrån blir fullproppad !





London Calling!!!!

Visit to Kreta

Ja, förlåt vänner.. sista inlägget så sa jag att jag skulle uppdatera senare efter skolan men det gjorde jag ju naturligtvis inte.. men jag SKA bättra mig.. det är bara så jävla mycket plugg i skolan nu, jag har rester som jag försöker ta igen också, skulle ju vara lyckat om man skulle få gå om första ring liksom? ni hajjar, så bloggandet får komma senare.. efter mig själv, vänner, familjen och skolan? :S sorgligt nog men jaaa.. så är det nu för jag vill verkligen inte gå om ett år eller plugga rester över sommaren. aldrig! såå. hoppas ni förstår snoppisar. Jag har iallafall haft en bra helg, festligheter, grill och mys.. bokat resa har vi gjort också! Idag, eftersom vi åker till London så visste inte mamma och pappa om dom ville spara pengarna och åka nästa år, och då skulle jag få åka med min kära moster och mina två älsade kusiner, och då blev min kära familj naturligvis avundsjuka, så mamma ringde mig i skolan idag och sa att hon hade bokat åt henne, pappa och syrran nu också (vet tyvärr inte om syrran kan följa med eftersom hon jobbar, men vi ska ändå åka tillsammans, right baby?) och det visste man väl,, mamma kan inte motstå GREKLAND ;) sååå.. vi drar iallafall en vecka till Kreta, rhodos är ändå bästa ön, helt klart. men Kreta, hur bra som helst. Ska bo på hotellet Theo som vi har bott på en gång tidigare, och det är super-duper bra där! Blir toppen, ännu en sak att se fram emot. Vad gör ni i sommar snyggingar??

Slänger in lite bilder här fårn bland annat Valborg, helgen osv..(klickbara)






Förlååååt..

...för dålig uppdatering igen, herregud va jag har blivit lat på att skriva här, men jag ska bättra mig och hoppas ni läsare är kvar!! Hinner inte skriva så mycket nu eftersom jag ska iväg till skolan strax, men tänkte bara skriva några rader så får jag skriva mer ikväll... idag slutar jag iallafall vid 3 i skolan, och då ska jag hem och sedan ska mamma och syster följa med mig till optikern, ska kolla synen för att jag ska skicka in nått intyg på att jag får börja övningsköra och då måste jag kolla syn, ganska självklart. vore ju tragiskt om någon skulle bli skadad när Rebecka Gustavsson kommer ut på vägarna, Watch out ! Jaja.. sedan ska vi till en tatuerare och boka tiiiiid, äntligen! var faktiskt och kollade med en i förrgår, men tydligen så ville inte han tatuera mig när jag är under 18 även om jag hade föräldrarnas intyg.. jävla snoppskalle, men så mamma ringde till en annan tatuerare närmare oss och frågade och han sa att det gick bra eftersom jag iallafall var 17 så.. JAAAA!! ni kanske undrar vad jag ska tatuera men det kommer väl upp en bild så ni får vänta ;) nu får vi ju hoppas på det att vi får tid innan sommaren, (vi? jag och syrran ska göra en likadan som symboliserar våran kärlek till varann) vi är så tajta så vi har bestämt oss för att göra en lika tillsammans. blir nog hur bra som helst. Men hallå där vänner, nu måste jag iväg, skriver mer när jag är hemma.. men haha tänkte lägga in ett ROLIGT klipp här bara.. sorgligt men sant, jag kan inte vara den enda som skrattar när folk gör illa sig eller gör illa andra.. skadeglädje kallas det, hahah.. ja, kolla så ser ni ju själv....... PUSS



RSS 2.0