Time to pretend..


Sommmmmmmmmar



Nu sticker jag och Angelica iväg och simmar, bubblar bubbelpool och bastar.. är lediga idag! så skööönt. och imorron är det redan onsdag.. För övrigt så längtar jag tillbaka till sommaren.. vill inte ha höst och vinter.. sommaaaaar! morsan och syrran är ju sjuka, har redan börjat lyssnat på julmusik? jag menar.. kill me! =) hoppas ni får en underbar dag snyggskallar. pusssssssss


Flickan som lekte med elden..


http://www.youtube.com/watch?v=xRiHrktRde0 (klicka för att se trailer)

Igår var jag på bio med Carlström, vi kikade på Flickan som lekte med elden, uppföljaren av Män som hatar kvinnor.. jag blev verkligen fäst vid den första filmen, men den andra... hur jävla bra som helst! verkligen sevärd. Noomi Rapace är ju så himla grym! Kom hem umgefär när klockan var 10 och då var det American History X på tv:n, den är ju också hur bra som helst. Hade en väldigt trevlig ikväll igår iallafall. Jag längtar redan tills den tredje filmen kommer ut ..

Leave the world behind..

Ääääntligen fredag, så skönt! Jag sitter och diggar Leave the world behind med Swedish house mafia. Dom är ju bara för grymma.. Ikväll ska Rebecka ta det lugnt. Ska in till gävle med micke och träffa Anneli, kika på idol, äta godis och bara umgås.. Saknar faktiskt att tagga inför fest, men får väl se vad som händer imorgon, annars får jag ladda inför nästa helg! Nästa vecka blir en skön vecka.. Måndagen är vi lediga från skolan, fast vi ska på 'utflykt' hehe jag vet, låter som att man pratar om ett gäng skitungar på dagis liksom.. men vi ska till hälsingland om jag inte minns fel, klätta i berg och krypa i nå jävla grotthål.. låter roligt va? aldrig att jag kryper in i nån jävla grotta, vem vet.. kankse bli fast där inne? får stenar i huvvet? + att jag har cellskräck. Så nej, jag står utanför! Sedan är jag ledig dagen efter, sen är det redan onsdag.. så nästa vecka kommer gå fort. Men nu ska jag fixa mig, sedan blir det gääävle och underbara vänner. Ha en sjukt jävla bra fredagskväll snyggjävlar! :) PUSS





Hockey - Song Away



Grymt mycket kärlek till denna låt!!!

Kärlek till min storasyster!





Ni kanske redan vet att jag älskar min syster mest av allt i hela jävla världen? hon vet det iallafall, ville bara bevisa det för henne och er igen att det verkligen är så.. har alltid varit såå.. kommer alltid vara såå.. alltid, vad som än händer.. finns ingen som är bättre, finare eller underbarare! Storfisen + Lillfisen 4-life! Punk slut.

Pitbull Ft. Akon



Ojdå.. sällan Akon är med på en bra låt. Denna spelas i mina öron om och om igen, varje dag. party eller vad?? 

There's a boy I know he's the one I dream of..



Depp är ju alltid lika snygg..

Mr.perfect dont exist my little friend..





Säger bara KÄRLEK

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv..



Hallå där sötnosar! Ledig från skolan idag.. har studiedag, grymt skönt. Snart fredag ;) längtar till torsdag först, för då kommer min storfis hem, äntligen får vi vara tillsammans.. så det ska vara, föralltid! Hon blir hemma hela helgen med mig, ska bli så roligt.. Det är stora träffen nere på stan också så man ser väl en del kändisar förmodligen, själv ska jag och syrran ner och kika lite iallafall.. Förövrigt så mår jag väl lite bättre än förr, liiiite.. kanske är för att syrran kommer hem.. och för att jag har en sån underbar familj.. helt ärligt.. men finns inget bättre. kommer aldrig någonsin att finnas något annat som betyder mer för mig, som står närmare hjärtat än vad min familj gör.. dom finns alltid där, vad som än har hänt och det känns så otroligt skönt att veta. Det finns mycket i mitt liv som betyder mycket, men ingenting slår familjen.. that's it! Hur som helst så sitter jag och kollar på filmen festival och dricker te.. och den filmen är ju så gryyyymt bra.. nästa år blir det festival! Jag är redan laddad inför nästa sommar.. visst är det mysigt med höstmys, advent, glögg, knäck julafton och allt det där.. men ändå, det är verkligen på sommaren som jag mår bäst.. allting är perfekt.. kanske inte om man är i sverige eftersom det aldrig blir någon riktig sommar.. så jag föredrar utomlands och självklart GREKLAND.. Men någon gång önskar man ju verkligen att det kunde vara vackert väder en hel sommar i sverige, för om det väl är fint väder så finns det nog ingenting som slår en sommar i kära sverige... och jaaa, typiskt mig, nu börjar jag skriva om sommar och allting när jag nyss blivit av med sommarlovet, känns väl sådär.. nu har vi allt de andra att se fram emot.. de taggar vi inför. Nu ska jag kika klart på filmen, seeeedan.. ska jag kika på någon annan film, hehe. Pöösss på er snyggissar!


Olala....



Men ojojoj DÅ.. skulle inte tacka nej till att dela säng med denna grabb en natt,, eller vad säger ni brudar? visst är han ful? eller ? ;) hehhheheheh jag dööör!


ILoveMusic

Halluuu snyggingar! Hur är läget? Kan inte påstå att jag är i toppform men bättre iallafall. Annars då? Livet leker, mycket plugg i skolan, redan skoltrött och räknar ner veckorna till sommarlovet (32 veckor om jag inte minns fel ;)) fester, vänner, familjen, klappmongon & ja.. musik såklart. Tur att det finns musik, tur att det finns ipod, tur att det finns hörlurar.. tack för att all underbar negermusik som jag ständigt utsätter mina öron för finns, annars skulle mina dagar vara sjukt tråkiga. Vissa är mer och vissa är mindre beroende av musik.. jag är nog den som är ÖVER beroende, konstigt att jag inte har hörapparat, hehe.. får väl om två år eller nått :) Jag har faktiskt ingenting att skriva, därför jag skriver massa onödigt skit.. Vad ska man säga,, denna vecka har gått lika fort som dom andra brukar göra och imorron är det fredag vilket innerbär att det blir party med Anneli inne i Gävle.. lördag blir det mys med mamsen, papsen och aya.. hon ska nämligen komma och laga mat,, tur att man har en sån givmild kusin ;) Nuu.. promenad med Monique. Hörs imorron älsko!


Do you ever think about running away ?


09 / 09 / 09

Tjena fans! just nu mår jag som ett jävla ollon så är inte i rätt tillstånd för att blogga och vara social med människor känner jag.. vill bara stänga in mig själv på mitt rum, lägga mig under täcket och sova och vakna om ungefär hundra år.. eller åka till månen och bara vara HELT själv.. utan alla människor. solen kanske är ännu bättre, då kan jag steka iaf =) don't worry babes.. jag är säker på att jag mår bättre snart.. och DÅ kommer jag igång och skriver igen.. men just nu.. finns det alltför mycket i mitt huvud.. Hoppas ni mår bra iallafall! Keep in touch!


Sverigetrotters

men oj oj oj OJ då... grymt mycket kärlek till denna låt!


Mer mer meeeeer GUETTA

Alltid älskat guetta.. tror jag blev förälskad i han när jag hörde låten Love don't let me go.. Sedan har han ju bara blivit bättre och bättre.. Time, Love is gone, Baby when the light, Tomorrow can wait.. Sedan släppte han ett nytt album ONE LOVE 2009 med grymma låtar.. man lär ju säga att han bara höjer sin nivå.. Om nån vill göra mig lycklig så kan ni ju ge mig biljetter till någon club där David står i båset ;) Jag har redan lagt ut några guetta låtar, men här kommer några av mina favoriter från hans nya album.. Enjoy!










Det är på sommaren jag mår bra!



Jag har gjort en liten sammanfattning av sommaren! Det är rätt packat med bilder, men jag tänkte fixa tre olika kollage senare så att bilderna bli bättre.. Hur som helst.. LÄTT BÄSTA SOMMAREN! London, Kreta, Zakynthos, fester, vänner, Uppsala, derby, Stockholm mm.. Nu är sommaren över och jag är redan taggad inför nästa sommar... Kreta, Rhodos, Zakynthos??????


I wanna go crazy..






Smile like you mean it...



Jag kommer alltid vara svag för den underbara gruppen THE KILLERS! käärlek..

Stereo LOVE

Hellu snyggon! hoppas allt är kanon! Kom precis hem från skolan, dryyyg dag.. för att inte tala om fredagar, fyfan.. men inget att göra åt tyvärr. Det känns som att jag inte har något att skriva om nu för tiden, kommer inte på något.. Igår var jag med underbaringen Moooonika iallafall, vi flummade som vanligt och knäppte massa kort, inte hunnit lagt in dom ännu men snart kommer dom.. jaaa. iallafall nått för måste godkänna dom först ;) förövrigt så saknar jag min älskling Anneli, har inte träffat människan på hur länge som helst, och i helgen ska hon iväg på kryssning så då träffar jag inte henne då heller.. men nästa vecka sååå! Miss you honey. Ikväll vettefan vad jag ska göra, bli förmodligen lugnt.. promenad med Monika? film med Monika? bio med Monika? hehe jag vet inte, får se vad det blir.. ska iallafall träffa hetingen. Sitter just nu och lyssnar på musik (gryyyyyymt ovanligt, typ inte) och är verkligen besatt av låten STEREO LOVE med Edward Maya.. (http://www.youtube.com/watch?v=GDjlKcyjen8) tänker inte lägga in den NU iaf, för nu har jag lagt upp så många låtar dom senaste dagarna hehe.. men jag säger bara.. ge den låten en chans.. jag lovar er att ni kommer älska den efter ni hört den två,tre gånger och då kommer ni digga den somfan och spränga högtalarna som jag gör.. jag är 100% säker på att mina grannar ogillar mig :)

 

Break your <3



Jaaaa.. vad ska jag säga? ännu en till beroendeframkallande låååt. alltså, herregud.. säger bara TUUUR att det snart är fredag ;) det kan inte bara vara jag som känner hur glädjen sprids i kroppen och att man bara vill skrika ut all glädje och bara kööööra!! Right friends? lyssna och NJUT

Zhakke 2010!




Jag vill tillbaaaaaaaaaaaaka..


RSS 2.0