Målning

Hej kära vänner.. hur är en lördag som denna? Min är toppen, just nu håller jag och pappa på och målar ena väggen i mitt rum mörkbrun som den andra är, men det går ju som ni förstår mindre bra för mig ;) Pappsen själv är ju målare så vi jämförde lite där vi hade målat, jag hade kommit liiiiiiiite mer över kanten till andra väggen bara ;) haha.. shit. Ja, det är iallafall kul även fast jag målar som en jävla kamel. Vad gjorde ni igår? Jag var med min älskade vän Erika. Vi åkte först ner till hemmakväll och hyrde skräckfilmen Timber Falls som jag sa att jag såg förr.. Erika ville se den och jag hade inget emot att se den igen så.. och självklart chips och godis till det. Gud va läskig den är , filmen. fyfan. Ni måste se sen snyggon ;) Så satt jag och Erika och tänkte vad vi skulle göra om vi var hemma själv och stog i duschen, och sen när man kliver ur duschen så står det typ någon man eller nå shit med typ en kniv framför en.. fyfan.. ja och vad gör man då liksom? så vi kom fram till att Erika skulle ta en schampoo flaska och fläka i huvvet på han medans jag skulle snärta till han med en handduk.. lär ju gå bra om det står en man med en stor kniv eller pistol eller något sådant trevligt ;) eller vad säger ni? Det var iallafall en jättetrevlig kväll, tack för den gumman! Lika blir det ikväll också.. vi är sugna på fest men jag vet inte om alla är deckade från nyår än ;) anyway.. om det inte blir fest så blir det lika som igår.. film, prat, musik och skratt.. tack för pratstuden igår också hjärtat, I needed that.. nej, nu fortsätter målningen ;) Hörs senare älsklingar. PEACE!
Slänger in en trailer från Timber Falls, tyvärr inte så bra kvalité men jaja.. Kolla om ni vågar fegisar ;)

Kommentarer
Postat av: Erika

Hade en underbar kväll gumman :) vad bra att det kändes skönt att prata ut lite, det behövs ibland det med. Bara att prata på det! <3 Love you! <3 :)

2009-01-03 @ 14:18:32
URL: http://erikaaal.blogg.se/
Postat av: Anonym

aa men kanske lika bra det :) jag ska bara sitta hemma jag me blir nog en film snart :D KRAM

2009-01-03 @ 18:46:01
URL: http://seelmic.blogg.se/
Postat av: Linette

sv, inte mkt, ska upp tidigt imorrn o jobba så ja ska försöka somna innan 3 inatt haha, ska upp halv 5 :( sj?

2009-01-03 @ 18:53:55
URL: http://vonbargen.blogg.se/
Postat av: emelie

sv: hehe okej, jag ska hoppa in i duschen nu, sen om en timma kommermina 2 bästa vänner, så ska vi kolla film, dricka liteoch mysa :D

själv då?





Checka in min blogg, det är frågestund :D

2009-01-03 @ 19:01:01
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/
Postat av: Sweet life style

bra låt där!

2009-01-03 @ 20:17:09
URL: http://sweetlifestyle.se
Postat av: Linette

sv. Guu, va kul :D

2009-01-03 @ 22:11:05
URL: http://vonbargen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0