Sööööndag

Halloj solstrålar.. hur är det? Jag hoppas det är bra och att ni sovit gott.. Jag hade en jättetrevlig kväll igår iallafall.. Kikade film med familjen, det blev en film med Persbrant.. den var typ nominerad till 'favoriterna' och den var ju... vääääldigt speciell om jag säger så, jävla stumfilm.. nej usch, kommer inte ihåg vad den hette.. men ja.. typ. gryningens land eller nått sånt där skit. konstigt att den var så dålig när Persbrant var med, han är typ min idol men okej.. Den andra kommer jag inte ihåg vad den hette.. heller. det var iallfall en skräckfilm när det kom en krokodil och käkade upp folk osv... den låter ju asdålig men den var faktiskt sjukt spännande..den sög i slutet bara.. men annars hur bra som helst ;) .. gillar skräckfilmer och thrillers när man hoppar till sådär,  man vaknar typ till, får en kick av det ;) haha. ni ba; okej? Men ja.. hur ser eran dag ut? Jag ska försöka komma på hur jag ska fixa allting med mitt rum.. nu när jag ska flytta in datorn till rummer och koppla in teven till datorskärm så krävs det väl en hel del sladdar som ska kopplas å skit, och det blir inte lätt för mig eftersom jag är noll teknisk. får väl be pappsen om hjälp ;) vet ju att han gillar sånt där (trust me, han hatar det).. men på något vis ska det väl fixa sig.. tänkte också måla om ena väggen, och måla nån applikation på den. eller säger man så? måla mönster? ah, skitsamma. det ska bli roligt att få lite nytt iallafall :) ny TV och shit.. Me like! nu ska jag surfa in på IKEA och se om jag hittar något snyggt till rummet, jag vill ju ha ny säng också, eller en större.. min lilla plutt sänge, 90 cm..mysigt? nopp.. så det ska också köpas.. Jag skriver mer sen snorungar ;) klapp på stjärten!


Kommentarer
Postat av: Carita

svar; aw cutie, tack så jättemycket! ;*

klicka gärna till mig på bloglovin om du har lust att prenumerera ^-^ <3

jag mår bara fint annars, själv då? puss c:

2008-12-28 @ 12:07:45
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: ebbaslillaplace

svar; idag skulle vi ha åkt till ett par kompisar, men det blev inte så, men så det blir nog så att jag är hemma, kanske köper nåttt på mellandagsrean (: (aa)



själv då??



kram <3

2008-12-28 @ 12:35:52
URL: http://ebbaslillaplace.blogg.se/
Postat av: Louise

Sv: Jadå, julen har varit jättebra. Sj?

2008-12-28 @ 13:34:03
URL: http://lnyberg.blogg.se/
Postat av: Louise

Sv: Jo, jag är från Skåne. Från en ort lite utanför Malmö. Var är du själv ifrån?

2008-12-28 @ 13:55:02
URL: http://lnyberg.blogg.se/
Postat av: ida

Vad trevligt (:

2008-12-28 @ 14:31:17
URL: http://jda.blogg.se/
Postat av: Louise

Sv: Jadå, jag vet var det ligger. Jag har tävlat där. :D

2008-12-28 @ 14:36:01
URL: http://lnyberg.blogg.se/
Postat av: lovisa

sv; jaha hihi okej :)

Nej jag funderar på att möblera om mitt rum.. haha det är så tråkigt ju! Men vi får se om jag har ork till det.. hehe. annars har jag precis tränat lite, och ska väl käka frukost (haha!) snart...

2008-12-28 @ 14:36:57
URL: http://lmlb.blogg.se/
Postat av: Louise

Jappjapp. Friidrott. :D Du håller inte på med någon idrott?

2008-12-28 @ 15:15:53
URL: http://lnyberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0